• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.01.2019

17:41

(VIDEO) DRAGANA ŠOKIRALA IZJAVAMA O MUŽU I LJUBAVNIKU: Sposobna sam da rasturim brak, zamisli koliko vredim!

Rijaliti

(VIDEO) DRAGANA ŠOKIRALA IZJAVAMA O MUŽU I LJUBAVNIKU: Sposobna sam da rasturim brak, zamisli koliko vredim!

Podeli vest

Privatan život Dragane Mitar nešto je što u poslednje vreme šokira javnost. Naime, nakon što je priznala da ju je suprug Siniša psihicki i fizicki zlostavljao ona je iznela nove detalje koji su izazvali burne reakcije

Dragana već nekoliko nedelja u rijalitiju boravi sa svojim bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem, a u razgovoru sa Lepim Mićom i Oljom Bajrami izjavila je da je on više ne interesuje.

- Ja nisam žena za njega, mora da nađe neku shodno njegovoj klasi. Ne mogu ja da vozim bolji auto od frajera, gde to ide. Ja sam fatalna žena, Merilin Monro. Moj muž voli takve žene, Siniša kaže da ja nisam za normalnog muškarca. Ja sam pored njega flipnula, jer je on to sve modernizovao u braku.

Imam njegovu podršku kakva god sranja da pravim, on je uvek tu. On voli da ima mladu ženu, voli sa mnom da se pojavi. On može da me prati ovakvu ludu, drugi bi mi kenjao. Pri tom mi ništa ne fali, imam sve što poželim. I ne mogu sada da gledam klasu ljudi koji su niže, mogu da idem samo više - rekla je Dragana.

(VIDEO) PRIZNAO OSEĆANJA PREMA LUNI! Ovaj zadrugar više NIJE MOGAO DA ĆUTI!

Ona se u vezu sa sadašnjim mužem upustila dok je on još bio u braku sa prethodnom suprugom, pa se osvrnula i na tu situaciju.

- Moj muž je ispao šmeker i odabrao je mene. To znači da sam ja sposobna da rasturim brak. Ja sam zaslužila da se on razvede i da ovaj (Pavle) ostavi devojku sa kojom je bio deset godina. Zamisli koliko ja onda vredim. Nije do mene problem, nego do njih. Da je moj muž voleo prvu ženu, ne bi se razveo. Eto koliko su im bile stabilne veze i brakovi. Ja nisam sreću gradila na tuđoj nesreći.

Moj muž je već živeo promiskuitetno kada sam ga ja upoznala. Njegova bivša gospođa mi je rekla da je on pre mene imao ženu sa detetom i drugu sa kojom je bio četiri godine. Ona je njega pustila da on ide i prevrće klinke, bolelo ju je uvo.

On je meni rekao da je oženjen, ali da ga ne zanima žena. Posle dve godine sam mu rekla da se razvede ili da se razilazimo. I tada smo napravili Jovana, a on je podneo zahtev za razvod braka. Ja sam bila slobodna devojka, on je za sve kriv - pravdala se Dragana, a zatim tu situaciju uporedila sa Kijom, Lunom i Slobom.

Foto: printscreen

 

- Siniša se razveo i ispao šmeker. Sloba je ispao pi*ka. Ja sam tu bila Luna, on Sloba, a njegova žena Kija, ali je mene taj Sloba oženio i imamo dete - rekla je Dragana, dok su ukućani bili šokirani njenim izjavama.

Ponela si se kao lažljiva ku*va- nije mogao da se suzdrži Lepi Mića da je ne napadne.

 

(FOTO) MACA DISKRECIJA SE NUDI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Šta mogu kad sam najbolja pi*ka! UNOVČILA MACU ZA 500 EVRA?

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija