• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Svet

04.01.2019

21:55

LJUBAVNIK PAVLE IMA DRAGANINE GOLE SLIKE! Ona ni ne sluti kakav joj pakao sledi!

Rijaliti

LJUBAVNIK PAVLE IMA DRAGANINE GOLE SLIKE! Ona ni ne sluti kakav joj pakao sledi!

Podeli vest

Modelsica Dragana Mitar možda nije svesna, ali Pavle Jovanović nije nimalo naivan igrač

Naprotiv, novi učesnik Zadruge pola estrade drži u šaci jer kao suvlasnik nekoliko poznatih klubova u Beogradu zna sve mračne tajne pevača.

Pavle je neko vreme radio kao menadžer Šaka Polumente, ali saradnja je prekinuta na ružan način, saznaje magazin Svet.

Pošto mu je Šako navodno ostao dužan neki novac od američke turneje, Pavle ga je ucenio - ili će mu vratiti pare ili će objaviti njegove gole fotografije.

- Pavle nije tražio ništa što mu ne pripada, već samo pare za koje su se dogovorili jer mu je on organizovao turneju. Nakon toga Šako mu je dao tih 2.500 evra, a slike su navodno obrisane. Njih dvojica su tada sklopila primirje, ali nikada više nisu sarađivali, niti su se nešto preterano družili. Kada se sretnu, jedva se pozdrave - kaže izvor i dodaje da Pavle ima i Draganine kompromitujuće fotografije, ali i video-snimak:

- Dragana je toliko bila opuštena dok je bila sa njim u vezi da mu je slala svoje gole fotografije, koje on i dan-danas čuva. U nekoliko navrata su se tokom seksa i snimali, a te snimke Pavle čuva u svom telefonu - završava izvor.

(FOTO) DRAGANA SE SA LJUBAVNIKOM SLIKALA POSLE SEKSA! Procurile fotografije iz kreveta i to iz stana njenog muža!

(VIDEO) POLJUBILI SE DRAGANA I PAVLE! Ispratila supruga pa završila sa ljubavnikom u krevetu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 5 godina

Bas se potresla zbog tih snimaka i fotografija?

Nebojsa

pre 5 godina

Ona mu se vratiti nece a sa slikama moze da radi sta hoce , nece ona pasti na nikakva uslovljavanja

Vuk

pre 5 godina

Za objavljivanje slika se na zapadu ide pravo u zatvor,a kod nas u rijaliti.

Ana

pre 5 godina

Njoj treba tako mada ona se sa tim ponosi. A I Pavle nije nista bolji kada je usao u vezu sa udatom zenom pored toliko lepih devojaka.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija