• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

05.01.2019

08:45

(FOTO) JE*AO TE DAN KAD SI TOVARIO ONU ŠTROKU U KOKOŠINJCU! Kija pobesnela, pa NIKAD GORE oplela po Luni i Slobi!

Rijaliti

(FOTO) JE*AO TE DAN KAD SI TOVARIO ONU ŠTROKU U KOKOŠINJCU! Kija pobesnela, pa NIKAD GORE oplela po Luni i Slobi!

Podeli vest

Nakon što je Luna Đogani nedavno u Zadruzi izjavila da je svom bivšem dečku Slobi Radanoviću i njegovoj bivšoj ženi Kiji Kockar oprostila za svu patnju koju su joj naneli, na društvenim mrežama oglasila se Kristina

Kija se razbesnela nakon Lunine izjave, pa je putem svog Instagrama prokomentarisala blogerkine reči, a onda je tagovala Slobu i uputila mu žestoku poruku.

- Zaista se trudim da se ne smejem direktno u facu ovoj budali i dajem joj na marketingu. Ali je l' mene neko ovde za*ebava??? Ti meni da oprostiš? Meni da oprostiš???? Ja ti nanela patnju? - čudila se Kija, a potom se obratila svom bivšem mužu:

- J*bao te dan kad si tovario ovu štroku u kokošinjcu, upropastio naš brak i svojim postupcima dozvolio da svojim prljavim ustima izgovara moje ime.

Podsećamo, Sloba je tokom prve sezone Zadruge započeo vezu sa Lunom i javno prevario svoju tadašnju suprugu Kiju.

Foto: Instagram/kija_kockar_officia

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 5 godina

To je naša spisateljica, pevačica, član žirija. Vrijeme je za novu knjigu. Kija, kija

Ana

pre 5 godina

Bravo Kristina.Jos davno trebala da stroku stavi na svoje mesto.,,nego ona je dama lepo vaspitana..,ali ovo prenemaganje javne k... vec postalo smesno pa bila primorana konacno da reaguje

Sony

pre 5 godina

Svingerko,?ti si bila u fiktivnom braku i sa 3 švalera kada si ušla u zadrugu. U oči ste jedno drugom govorili da 2 god niste imali odnose... Što voliš da budeš i mučenica kad si samo k... Luna je za tebe mali mišić. Ovo je tvoj kraj.

Dijana

pre 5 godina

a otkud ti znas za te svalere?prilozite nam dokaze,a ne samo da lajete u prazno...iz zavisti i ljubomore necete videti Kijin kraj....sigurni smo mi koji je volimo,a mnooogo nas je zena je zmaj!

Dani

pre 5 godina

Kijo ti si najveca STROKA da nije bilo Lune jos bi raznosila sendvice po Avionu.Bolje cuti uzdigli su te mnogo iako ne vredis ni zvonjak.

Ja

pre 5 godina

Ovoj kiji toliki rejting padne...pa mora nesto izvaliti da se vrati u traku.....aj malo .ojebi se okolo...nemoj biti jalova toliko

Dijana

pre 5 godina

Ovo sto je ona napisala govori mnogo o njoj i kakav je ona osoba u stvari. Luna je za ovu bolesnicu pojam u svakom smislu. Luna je ljubav?

Dijana

pre 5 godina

Kija ne nastupa vise, polako prolazi njenih 5 minuta slave pa sad sjedi kuci i pljujete Lunu koja je stvorila. Ove rijeci sto je napisala govore u stvari dosta o njoj, jedna jako pokvarena i zla osoba koja uprkos njenom Madiba ju i manipulisanju nece moci unistiti Lunu. Luna je ljubav i ina faktor X koji malo ko ima na estradi

psiho patka

pre 5 godina

pored svega što je sama radila sada osuđuje LUNU?! Treba da ćuti do kraja života o Luni, bez nje bi bila niko i ništa, jedna estradana potrošena estradna trćkaralica - celokupno mislim: KIJA FUJ!

lažljiva kuja

pre 5 godina

želim kiji i slobi, da sve što su ućinili Luni dobiju nazad - što pre - ako dobro neka dobro ako loše sve loše. Pravedno?

sponzoruša

pre 5 godina

bez Lune si nula. Još dandanas se kaćiš u medije preko nje i balvana. Kad ode i onaj gurać i konobarski novinari - postaješ olićenje zaborava..

kuja lajava fuj

pre 5 godina

opet grešiš - svi tvoji RANI RADOVI ostaju forever na netu, a pikanterije pre zadruge u memoriji nekih. Težak život - tvoj, ne Lunin.

SONJA

pre 5 godina

EVO CITAM KOMENTARE BOLESNIH SRBA KOJI PLJUJU KIJU A DAJU ZA PRAVO JEDNOJ SIPTARKI KOJOJ JE MORAL NEPOZNANICA,KOJA NEZNA DEFINICIJU ISTINE,KOJOJ NIJE NISTA SVETO!MISLIM DA NISTE NI SVJESNI STA PISETE ILI STE PLACENICI ONE PSIHICKI BOLESNE MAJKE OVE SPODOBE!SVE NEKA SRPSKA IMENA A SVE USMJERENO PROTIV JEDNE SRPKINJE!ZALOSNO DRAGI SUSJEDI!

Mateja

pre 5 godina

Tvoje reči nemaju nikakvu težinu. Ti si razvalila WC šolju sa Filipom u Zadruzi......ušla si kao ljubavnica Andrije iz Budve a šta je sa ostalima.... O kom ti moralu govoriš? Ćuti i ne balavi više...... Luna je bila, Slobina iskrena ljubav, čista i jaka u Zadruzi 1, a ti samo propala ženturača na izbledelom papiru.... koja ga je varala i te kako....Luna je za tebe TOP riba.... Ponekad bi bilo dobro da se pogledaš u ogledalo.... Ugašena si, neophodan ti je kadar preko ove čiste, i nevine devojke,, ugasila si se kvazi pevaljko....

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija