• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.01.2019

12:23

(VIDEO) ŽELIM SEKS SA LUNOM, ALI NE I VEZU! Marko konačno priznao šta oseća!

Rijaliti

(VIDEO) ŽELIM SEKS SA LUNOM, ALI NE I VEZU! Marko konačno priznao šta oseća!

Podeli vest

Odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića od obostranog sviđanja, kako je to do sada svima izgledalo u rijalitiju, pretvorio se u netrpeljivost

Blogerka je u više navrata pokazivala simpatije prema di džeju, međutim, on je definitivno rešio da nikada neće biti sa njom, a kao razlog naveo nezrelost. On je takođe pojasnio da postoji seksualna privlačnost, ali da se u mentalnom smislu ne poklapaju. 

- Ona meni nikad nije rekla: "Marko, sviđaš mi se", nego je rekla da sam joj simpatičan. Meni je i Miljana Kulić simpatična u nekim situacijama. Ona se meni ne sviđa. Ona je nezrela. Marijana je sigurno zrelija od Lune. Sa Lunom nisam želeo da imam to što sam imao sa Majom i Doroteom, zato što je jako poštujem. Uvek sam prećutao na sve njene čarke. Više neću da je trpim -  bio je iskren Marko, a onda dodao: 

Postoji seksualna privlačnost, ali ne i mentalna. Znači, dođe ti tata i kaže ti: "Marko je provaljena priča", ti si apsolutno nezrela devojka, jer nemaš svoje mišljenje. Ja nemam nameru i sa tatama, ni sa mamama da se zabavljam. 

(VIDEO) LUNA NASRNULA NA MILJKOVIĆA : Zapamtićeš dan kad si me upoznao, kad se budeš najmanje nadao, videćeš...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doktor

pre 5 godina

Nisam procitao slovo iz bilo kog teksta o glupostima, kojima se daje toliko paznje, odnosno prostora u novinama. Pocev od ideje, da se prave ovakvi prenosi izopacenih pohlepnih mladih, a i ponekih starijih, za novcem, sa kompleksima, frustracijama na polju seksa, perverzije, bolesne maste, morao sam negde "da udjem", da bih pitao one koji sve to prate, a i one, koji imaju slicno misljenje, sta pametno u svemu tome ima? Onaj ko to ne vidi, spada u istu tu grupu, da ne nabrajam "atribute". Tuga, jad i beda.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija