• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

08.01.2019

20:46

(FOTO) MININA MAMA POBESNELA POSLE TUČE: Aleksandra će dobiti tužbu, A NAJGORA KAZNA ĆE JOJ BITI OVO!

Rijaliti

(FOTO) MININA MAMA POBESNELA POSLE TUČE: Aleksandra će dobiti tužbu, A NAJGORA KAZNA ĆE JOJ BITI OVO!

Podeli vest

Aleksandra Subotić juče je diskvalifikovana iz rijalitija ''Zadruga 2'' jer je fizički napala Minu Vrbaški. Aleksandra je Minu na naradosniji hrišćanski praznik - Božić udarila iz sve snage po licu i izazvala opštu pometnju u rijalitiju, a zbog ovog postupka osudili su je, kako ukućani, tako i gledaoci

Ivanu Vrbaški, Mininu majku, je sve ovo veoma uznemirilo, a ona je za Pink.rs otkrila kako se osećala dok je gledala kroz šta prolazi Mina zbog Aleksandre na praznik kada bi svi trebalo da uživaju u harmoniji i slozi.

- Ovo je užas. Nisam mogla da verujem šta sam videla juče, sve se odigralo na brzinu i neočekivano. Samo sam videla da Mina plače. Najgore je što nisam mogla da pomognem rođenom detetu, došlo mi je da prođem kroz televizor. Minuti su mi delovali kao sati, sve mi je delovalo kao večnost. Grozno sam se osećala, nisam tako nešto očekivala - kaže Ivana za Pink.rs i dodaje da Aleksandru posle svega - žali.

Foto: pink.rs

- Očigledno je da Aleksandra ima neki problem sa mnom, ja nisam imala sa njom problem, niti sam neko ko se spušta tako nisko. To nije u mom stilu, a posle svega nemam šta da kažem o Aleksandri osim da je žalim jer takve ljude možeš samo da žališ. Aleksandra je rekla da je u ''Zadrugu'' ušla da zaradi novac za dete, a kada je tako onda se boriš da ostaneš što duže, da zaradiš, a ne da napraviš problem - rekla je Minina majka i dodala da će njena ćerka po svoj prilici ipak tužiti Aleksandru kada napusti rijaliti.

Foto: pink.rs

- Iako vidim da se Mina premišlja, mislim da će tužiti Aleksandru čim izađe iz rijalitija. Čula sam da je i Ramona tuži. One imaju na to puno pravo, fizički obračun se kažnjava. Aleksandra je duplo mlađa od mene, govori nekim jezikom koji ja ne razumem, ja taj rečnik ne razumem, tako da ja toliko nisko ne mogu da padnem, a ona ne može nikad da se mentalno uzdigne na moj nivo. Ja joj želim svu sreću i da nešto uradi od svog života - kaže Ivana i dodaje da je zgranuta zbog Karađorđevih pretnji Mini.

Foto: pink.rs

- Meni to nije normalno, ali ja na to gledam tako što su oni tamo na sve spremni i d*pe bi dali da izađu pet minuta na televiziji. Žalim ih što rade takve stvari zarad malo slave.

Minina majka smatra da će Aleksandri nakon svega najveća kazna biti to što će u narednom periodu biti bez Davida i gledati kako se njegovo ponašanje prema ukućankama naglo menja.

Foto: printscreen

- Aleksandra je u rijaliti ušla zbog jedne stvari, a sada je ostala bez ičega. Nije dobila poklon ni za Novu godinu, otac joj se tamo skinuo... To nije ni smešno, to je žalosno. Najgora kazna biće joj to što su Mina i David u dobrim odnosima, a tek će biti. David će sada biti sa svima dobar drug, pa tako i sa Minom. Biće on sada sa svim devojkama super, on nijednog trenutka nije pokazao da je loš, samo je malo bio pod Aleksandrinim uticajem, a nju će tek sada sve ovo da poremeti - tvrdi Ivana Vrbaški.

(FOTO) ALEKSANDRA SE NE KAJE! Subotićka se oglasila nakon diskvalifikacije iz Zadruge!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija