• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2019

09:29

(VIDEO) JEZIVO ZA GLEDATI! LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Plače, šutira, otima se, obezbeđenje je iznelo iz Zadruge!

Rijaliti

(VIDEO) JEZIVO ZA GLEDATI! LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Plače, šutira, otima se, obezbeđenje je iznelo iz Zadruge!

Podeli vest

Luna Đogani je nakon sinoćne žurke ponovo napravila pravu dramu u rijalitiju "Zadruga"! Naime, pod dejstvom alkohola Luna je pričala zadrugarima da ih sve voli, ali joj je Rebeka toliko odbrusila da je Đoganijeva doživela još jedan nervni slom!

Kada je Luna prišla kuhinji kako bi večerala, Popovićeva joj je prebacila da je Đoganijeva konstantno ogovara.

Luna je u naletu besa počela da viče na nju, pa se prisetila Zadruge 1. Ona je na sav glas vikala kako je svi mrze i da imaju nešto protiv nje, što je izazvalo burne reakcije ostalih takmičara.

Svi me odbacuju! Neću više da budem ovde! Šta sam ja njima uradila?! Šta sam ja njima uradila?! Dečko mi je dao da jedem, one su me napale što jedem - vikala je Luna.

Đoganijeva se zatim otimala i šutirala, urlajući da ne želi više da bude u "Zadruzi". Zatim je došlo obezbeđenje, pa su je izneli iz sobe, i verovatno odveli u izolaciju da se smiri.

Pogledajte kako je sve to izgledalo na snimku od 5:50 minuta.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saki

pre 5 godina

Ova pijana sacuvaj boze.Roditelji sto je nelecite od alkohola.. i seksa

Nickname

pre 5 godina

Da li produkcija, zaista, misli da je publici zanimljivo da gleda pijano glupiranje i urlanje njihove miljenice ?!?!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija