• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

09.01.2019

18:09

NE ZNA SE GDE JE ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Oglasila se Davidova majka:  IZNENADILA SAM SE, TO NIJE NORMALNO!

Rijaliti

NE ZNA SE GDE JE ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Oglasila se Davidova majka: IZNENADILA SAM SE, TO NIJE NORMALNO!

Podeli vest

Aleksandra Subotić, koja je pre dva dana izbačena iz "Zadruge 2" zbog nasrtaja na Minu Vrbaški, sada je napravila novi skandal kada je nasilno pokušala da uđe na imanje. Davidova majka Biljana, kod koje je Subotićeva boravila pred sinoćni odlazak u Šimanovce, kaže da je u šoku zbog svega što se desilo, te da nije znala kakve su Aleksandrine namere

 Biljana tvrdi da je shvatila gde se Aleksandra zaputila iz njene kuće tek kada je uključila televizor kako bi gledala "Zadrugu 2".

- Šta da Vam kažem, ja sam se jako iznenadila. Ona je pričala sa mnom malo pre nego što će se to desiti i ja kad sam čula baš sam bila iznenađena. Naravno da to nije normalno. Ništa mi nije rekla, bila je kući sa mnom, normalno smo pričale, ja sam ušla u spavaću sobu, ispružila noge, gledam Zadrugu naravno i odjednom frka. Stvarno sam bila iznenađena, da je bilo kojim gestom, da sam primetila, ja bih joj rekla da ne radi takvu glupost, naravno. Ona je kod mene, došla je posle diskvalifikacije pošto je Magdalena isto kod mene. Tu je - započela je priča Biljana. 

Na pitanje kako se desilo da je Aleksandra sve to uradila sa Nemanjom Tošićem i otkud on u celoj priči, Biljana kaže: 

Foto: pink.rs

- Ne znam, Nemanja je pre nekog vremena bio tu u Girosu kod Davida, hteo je da upozna i mene i mog supruga, međutim mi nismo bili tu, bila je gužva oko nove godine, išli smo u pazar i nismo se videli, on je upoznao tu devojku koja radi. Preko Instagrama su se čuli, doći će on sledeći put pa da nas upozna i ja sam rekla okej. Nema ničega između njih, ma kakvi. Možda je isto bilo tako da će on doći do Girosa, verovatno je on skovao neki plan, ja sam čula da je on to već jednom uradio. Pretpostavljam da je on ubacio crva, ne znam, neću ni dečka sad da krivim, ali da ni ona nije htela, ne bi. Ne znam, meni je tako glupo to što je uradila - iskrena je Biljana. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Telefon mi je zvonio, stizale poruke, nisam imala pojma da će to da uradi. Stvarno me je šokirala. Nisam znala ni da planira da ide ka imanju. Nije se vratila kod mene nakon toga, ne znam gde je sada. Šta da vam kažem? Rekla bih joj da to ne radi, kao što sam joj rekla da nije u redu što je udarila Minu - poručila je Davidova majka.

Biljana je zatim dodala da smatra da je Aleksandra jako posesivna i ljubomorna, te da joj je žao što njen naslednik iz dana u dan trpi Subotićkine ispade.

Foto: pink.rs

- Vidim da joj je teško što je razdvojena od Davida, ali sama je kriva za to. Zašto David ne bi ostao u rijalitiju iako je ona izašla? I njoj sam to rekla, ali ona kaže da to nije fer. Aleksandra ume da bude previše posesivna i ljubomorna, pa jedino da se Davidu stave crne naočare, pa da ništa ne gleda. Smeta joj kad se šali, kad priča sa devojkama, sve joj smeta. Žao mi je što on sve to, da tako kažem, mora da trpi. Magdalena je kod mene ostala, ja nju pazim od početka rijalitija. Trudim se da dete ništa ne primeti i ne oseti, nje mi je baš žao - zaključila je majka Davida Dragojevića.

(FOTO) NOVI ŠOK! Aleksandra Subotić uputila poruku za Davida!

POLICIJA TRAGA ZA ALEKSANDROM SUBOTIĆ I NEMANJOM TOŠIĆEM! Pokušali da uđu u Zadrugu, nasrnuli na obezbeđenje i organizatore!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Nestade akademski "idol" mladih,pa sad brže bolje podignite Srbiju na noge,sad je to prioritet.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija