• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

09.01.2019

23:03

TAKMIČARI PINKOVOG ŠOU-PROGRAMA SE SVAĐALI I TUKLI, ALEKSANDRA IZVUKLA DEBLJI KRAJ: Zbog "Zadruge" izgubila 90.000 evra!

Rijaliti

TAKMIČARI PINKOVOG ŠOU-PROGRAMA SE SVAĐALI I TUKLI, ALEKSANDRA IZVUKLA DEBLJI KRAJ: Zbog "Zadruge" izgubila 90.000 evra!

Podeli vest

Subotićeva izbačena iz rijalitija jer je udarila Minu Vrbaški pesnicom u glavu. Zbog kršenja ugovora mora da plati odštetu produkciji od 50.000 evra, a ostala je i bez celog honorara od 40.000 evra

Aleksandra Subotić je ostala bez 90.000 evra nakon što je izbačena iz "Zadruge 2"! Starleta je udarila pesnicom u glavu Minu Vrbaški samo zato što je njenom vereniku Davidu Dragojeviću donela pivo, zbog čega je odmah diskvalifikovana.

Ona će morati da plati odštetu televiziji Pink od 50.000 evra, a ostaće i bez celokupnog honorara koji je zaradila tokom četiri meseca u rijalitiju. Kako saznajemo, Aleksandra je bila među najplaćenijim takmičarima sa nedeljnim honorarom od 2.500 evra, što znači da je do sada izgubila čak 40.000 evra.

Ne kaje se

Ne kajem se što sam udarila Minu, samo mi je teško jer sam razdvojena od Davida. Potpuno sam rastrojena zbog toga
Aleksandra Subotić

- Pink ima pravo da traži kaznu od 50.000 evra, a napominjemo i da joj ne pripada novčana nagrada za dosadašnje učestvovanje u "Zadruzi" - potvrdili su nam na Pinku naša saznanja.

Subotićka je odmah posle izbacivanja otišla u Veternik kod Davidovih roditelja, koji su se brinuli o njenoj ćerki Magdaleni dok je bila u rijalitiju:

Foto: printscreen daily motion

- Ne razmišljam o novcu koji mi Pink traži. Tužićemo se, pa ćemo da vidimo šta će biti. Ne kajem se što sam udarila Minu. Samo mi je teško jer sam razdvojena od Davida. Potpuno sam rastrojena zbog toga. Želim da sam pored njega, da ustajem i ležem sa njim, da osetim miris njegove kože... - kaže Aleksandra. 

Mina u kupatilu tešila uplakanog Davida

Foto: pink.rs

Mina Vrbaški tešila je Davida, koji je posle Aleksandrinog izbacivanja plakao kao dete. Iako ju je Subotićka udarila, starleta je odvela Dragojevića u kupatilo i pokušala da ga ohrabri.
- Moraš da budeš jak i da se boriš - rekla mu je Mina dok ga je držala za ruku, a David je pokušao da opravda svoju dragu:
- Njoj se sve skupilo. Teško joj je palo to što se Karađorđe skinuo go pred svima, a zatim i njegova svađa sa Ljubom. Žao mi je nje mnogo.

Ljuba Pantović je zaključila da njena ćerka Aleksandra nije razmišljala o posledicama svog postupka.

- Kako će ona to da plati? Odakle? Ko će njoj da pomogne? Ona u spoljnom svetu nema nikoga, ni prijatelja, ni nekog bliskog. Otkako je u vezi sa Davidom, od svih se izolovala - pričala je Pantovićka kroz suze.

Nema nikog da joj pomogne

Kako će ona to da plati? Odakle? Ko će njoj da pomogne? Ona u spoljnom svetu nema nikoga
Ljuba Pantović

Sa druge strane, David je obećao Aleksandri da će joj pomoći da isplati odštetu Pinku.

- Izašla je napolje, a nema ni pare, ni stvari, nikog nema. Sa 22 godine je sama sa detetom, a sad će još i da je tuže. Ne znam šta da radim. Obećao sam joj da ću ostati u rijalitiju da zaradim za njenu kaznu - rekao je Dragojević, nadajući se da će ostati do kraja rijalitija.

POLICIJA TRAGA ZA ALEKSANDROM SUBOTIĆ I NEMANJOM TOŠIĆEM! Pokušali da uđu u Zadrugu, nasrnuli na obezbeđenje i organizatore!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavica

pre 5 godina

Zar je tamo samo onanekoga udarila? Nije ni malo fer što su je izbacili!!!A Zerina? Ona je nekako privlačila pažnju jer se nikome nije priklanjala a i slatka devojčica. Vratite je, baš je cool .

Crni nid

pre 5 godina

Produkcija sve preksila n’héberge ugovor da puta je su je tukli produkcija cutala vratice sve njeno a da je kazne do sad nikog nisu kaznjavani ko nju a kad te izbace ne platis kaznu tako i pise na ugovor.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija