• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š. - I. G.

12.01.2019

22:29

PRVA STARLETA KOJA JE PRIZNALA DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM! Kurvala sam se da bih prehranila porodicu! Mušterije su mi se gadile, ali sam morala

Rijaliti

PRVA STARLETA KOJA JE PRIZNALA DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM! Kurvala sam se da bih prehranila porodicu! Mušterije su mi se gadile, ali sam morala

Podeli vest

Mina Vrbaški je u "Zadruzi 2" otkrila da se sa samo 16 godina bavila prostitucijom kako bi zaradila novac jer njena porodica nije imala od čega da živi

Mina Vrbaški je u "Zadruzi 2" priznala da se bavila prostitucijom! Starleta je kroz suze pred svima rekla da je prodavala telo jer je morala da pomogne porodici pošto nisu imali novca za život.

Mini je u četvrtak uveče pušten snimak na kom je njen cimer Petar Tojagić pričao da je starleta ku*va. Izrevoltirana njegovim ogovaranjem, ona je kroz suze priznala da je to tačno.

- Bila sam ku*va, ali više nisam. Je*ala sam se za pare zato što moji kod kuće nisu imali novac. Sve pare sam njima donosila. Kurva sam, je l' mi fali nešto, jesam li zato loš čovek? Prerano sam otišla od kuće, pogrešila sam, ali sam posle svega nastavila normalno da živim. To je jedan veliki greh, ali je bio jedini način da pomognem mojima - pričala je Vrbaški pred milionskim auditorijumom.

Mnogi su ostali šokirani njenim priznanjem, dok su je drugi podržali jer se nije stidela da prizna da se bavila najstarijim zanatom. Ona je reperu Nenadu Aleksiću Ša ispričala da se plaši reakcije svoje majke Ivane.

MIKI: Dao sam Mini 800 evra, ali nisam imao seks sa njom

Miki Đuričić je rekao da je nedavno dao Mini 800 evra, ali da nije imao seks sa njom:

- Pozajmio sam joj 800 evra, ali nikad nisam rekao da sam bio sa njom, zna ona vrlo dobro kako smo proveli vikend. Imala je problem, baka je išla na operaciju, dao sam joj pare i rekao sam joj da ne mora da mi vrati. 

- Razmišljam o mami. Šta će ona da kaže kada čuje ovo. Ja sam njoj u tom periodu svaki dan slala po 200 evra i govorila joj skupljaj novac, a ona me je pitala odakle mi tolike pare. Prestala sam da radim kada se ona zaposlila - pričala je Mina, ne objasnivši gde je ona to živela kada je majci morala da šalje novac.

Učesnica "Zadruge" je otkrila i da je sa prostituisanjem počela dok je još bila maloletna.

- To sam radila u mojoj 16. godini. Pojelo me je moje ludo ponašanje i skrenula sam sa pravog puta. Otišla sam u totalno neki drugi svet. Nemam više poverenja ni u koga. Odvratan je osećaj kada ti dolaze muškarci kao mušterije - rekla je potresena učesnica "Zadruge", priznavši da joj je pao kamen sa srca što je konačno otkrila svoju mračnu tajnu:

- Samo sam čekala dan kada ću ovo da izbacim iz sebe i kažem svima.

Njena majka Ivana Vrbaški juče nije želela da komentariše ćerkinu ispovest u rijalitiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
don kihot

pre 5 godina

EJ, Mina, Mina, baš si cura fina, ti si ponos najveći-ćerka materina! Vredno noću radiš, daješ celu sebe, tvoja majka "ne zna" ko joj ćerku *ebe! Pare kući daješ i ne pričaš bajke, zadovoljstvo tvoje- korist tvoje majke! Majka kao ne zna da joj čerka laka, samo pare uzima, a broji ih baka! Porodica uzorna, sve od sebe daje, roba uvek tu je, iako se prodaje! Navali narode, samo još par dana- popust daje radnja "Mina i Ivana"

Lazni Bot

pre 5 godina

Da smo drzava ovako nesto bi bilo zabranjeno ali posto nismo eto maloletne osobe se hvale kako se prostituisu i to na drzavnoj nacionalnoj televiziji

SS

pre 5 godina

Pa vi novinari niste normalni,jer ovakvu drolju i slične njoj promovišete,dajete publicitet uzdižete u društvu kao primer omladini,sram vas bilo sad će te o njoj mesecima da pišete i još da je vinete u zvezde.Bezobrazluk novinarstva kao sila koja je spremna da unakazi društvo,ponizi ga i ko zna šta već da ne nabrajam.Opametite se i upristojite jer vi mi "novinari" po neki put ličite na prosrituciju pa ako imate savesti i časti,objavite ovaj komentar.

Milan

pre 5 godina

Mina to radi sa osmehom i zadovoljstvom.. Tako radila i u Zadruzi.. Teško će ona prestati.

Phoenix

pre 5 godina

Priznalo dete grehe iz "mladosti"! Mićina PR mašina opet na delu. Još jedna žrtvica na pomolu. Ta devojka se prodavala za drogu a ne da pomogne porodici.

jusernejm

pre 5 godina

Pink promovise maloletnu prostituciju. Policijo reaguj!!!

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija