• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.01.2019

11:04

(VIDEO) RENE ROSE POKOPALA BORU SANTANU: Muška svinja nije htela biser, pa izabrala POMIJUŠE!

Rijaliti

(VIDEO) RENE ROSE POKOPALA BORU SANTANU: Muška svinja nije htela biser, pa izabrala POMIJUŠE!

Podeli vest

Zemunka Renata, poznata po umetničkom imenu Rene Rose žestoko je oplela po zadrugaru Bori Santani koji je na "slepom" kastingu za suprugu odabrao transvestita

Da podsetimo, Bora Santana je u rijalitiju Zadruga birao ženu za sebe, a od tri finalistkinje njemu se odmah dopala "urbana Bosanka" Naida, za koju nije imao pojma da se radi o transrodnoj osobi, sa perikom i veštačkim noktima.

(VIDEO) BORA IZABRAO TRANSVESTITA: Hoću da mi se posveti maksimalno!

Rene, koja je bila među tri finalistkinje izbora, odlučila je da otvori dušu i konačno ispriča kako je zaista bilo na Bprinom izbpru "naslepo".

- Bora je pravi šmokljan, ni ženu ne ume da ispipa kao treba - kaže fotomodel u svetu mode poznata kao Rene Rose i nastavlja:

- Mene su bolje pipali na nekim aerodromima nego što je to Bora radio. Važno da je on trandžu dobro ispipao i izljubio - razočarana je Rene.

Ona kaže da je već tokom kastinga bila sigurna da neće biti izabrana.

- Odmah mi je sve bilo jasno kad sam ga uživo videla i čula šta priča. On je obična muška šovinistička svinja, pa nije ni čudo što je umesto bisera odabrao pomijuše! Na kraju je završio s trandžom. Svakom prema zasluzi!

Foto: Instagram

Ipak, Rene kaže da ne bi imala ništa protiv da se sretne s Borom oči u oči.

- Možda mogu da ga naučim da bude pravi muškarac, ali samo ako sam dobre volje - završava Rene.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija