• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

18.01.2019

08:16

(VIDEO) MARKO SE POPI*AO PO MENI! Luna u suzama zbog Miljkovića, RADI JOJ ISTO ŠTO I SLOBA?

Rijaliti

(VIDEO) MARKO SE POPI*AO PO MENI! Luna u suzama zbog Miljkovića, RADI JOJ ISTO ŠTO I SLOBA?

Podeli vest

Sinoć su zadrugarima pušteni snimci od prethodne nedelje, a pušten je i video snimak ljubavne priče Lune Đogani i Marka Miljkovića

Naime, Luni se nije svideo što je njen dečko klip njihove ljubavne priče prokomentarisao rečju "bezveze", pa ga je optužila da ne vodi računa o njenim osećanjima.

- On ne razume da me to boli. Kako može za onaj snimak da kaže da je bezveze, a zna koliko meni to znači. Posle godinu dana sam dala nekome šansu da bude pored mene, a on se popiša po meni. Zašto da mu bude neprijatno? Kad su puštali j*bačine sa Doroteom i Majom bilo mu je super. Ne pada mu na pamet kako ću ja da se osećam - jecala je Luna.

- Samo si ti to tako doživela. Tebi je valjda jasno da on z atim stolom uvek odgovara ironično i cinično. On se zajapurio koliko mu je bilo neprijatno. On nije takav tip muškarca. Možda se malo prepao, nije mu prijatno da ljudi vide njegovu emociju koju sve vreme pokušava da sakrije. Nije navikao da sebe vidi u tom svetlu. Prvi put se pojavilo na klipu da on ima emocije - tešio ju je Savo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 5 godina

Luna ne razume. Marko se pokroviteljski ponasa prema njoj ali joj ne dozvoljava da ide pogresnim putem. Ne moze ona da mu komanduje sta treba da mu se svidja. A i Savo joj je lepo objasnjavao. A ona slusala i cutala jer nije razumela.

Miro

pre 5 godina

Kako ova Luna ne vidi da je ovaj Savica pravi dečko za nju. Zaljubljen je ko tetrijeb, pošten, neiskvaren, iskren, trči za njom ko Paša za Putinom. Malo li je? Da samo jednom prebaci nogu preko njega, mali bi se istopio ko sladoled na suncu. Lunči, pruži mu šansu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija