• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2019

08:28

VERILA SE MILJANA! Zola kleknuo na kolena, Kulićeva ushićeno rekla "DA"!

Rijaliti

VERILA SE MILJANA! Zola kleknuo na kolena, Kulićeva ushićeno rekla "DA"!

Podeli vest

Lazar Čolić ola i Miljana Kulić sinoć su se verili u Zadruzi. Naime, Zola je na romantičan način zaprosio svoju devojku, u Rajskom vrtu uz šampanjac

- Ti si moj život učinila posebnim, shvatio sam da svoj život želim da provedem sa tobom, zavoleo sam te kao nikad nikog i znam da mi veruješ. Uverio sam se da si ti divna majka i divna osoba i savršena žena za mene u svakom smislu. Ne postoji idealnija žena za mene. Želim ovom prilikom da te pitam da li želiš da se udaš za mene? - upitao je Zola Miljanu.

- Da, da, da! - rekla je Kulićeva.

Miljanina mama, Marija Kulić, nije mogla da veruje šta se dešava.

- Nisam mogla ni da sanjam da ovako nešto meni može da se desi u rijalitiju. Da mi je neko ovo rekao pomislila bih da je lud - pričala je Miljana euforično.

- Mama, je l' to plačeš? - rekla je Miljana.

- Malo, malo - kazala je Marija, a čestitanja povodom srećne vesti su se nastavila tokom noći.

DRAMATIČNA ISPOVEST DAVIDOVE MAJKE: Aleksandra MORA KOD PSIHIJATRA! Nigde ne ide, ne javlja se na telefon, pala je u TEŠKU DEPRESIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boro

pre 5 godina

Bravo,sta reci dobila je blagoslov roditelja.Spremaju drugu cerku za rijaliti koja vec naveliko trenira sa profesorom u skoli.

viki

pre 5 godina

Kratak osvrt na ovu namestaljku od rijalitija. Namestena prica izmedju Ane i Davida za odredjeni novac. Pa oni su za 3000 eura odglumili trudnosu, spontani, optuzili bratovljevu devojku iako su znali da nije istina i sta ocekivati od coveka koji za novac prodaje brata... Za neko vreme ce uci Aleksandra i pokusace da prave pricu kao u zadruzi 1 ali narod ih je vec procitao.. Ana devojka bez emocija svi znamo ko je ona...bez uvrede, ali to su cinjenice... Luna i Marko isto namestena prica za publiku...nema emocija, nista, cist interes... Marko covek koji je zalubljen u kocku, recenicu ne ume da sklopi niti da odgovori na pitanja novinara i koliko god ludo zvucalo zaljubljen u Miljanu... Pokusali su da prave i pricu Pavle i Dragana medjutim u narodu to nije naislo na simpatije zbog Draganinom potenciranja materijalnih vrednosti. Miki covek sa svim povlasticama koji preti svima i fizicki nasrce na sve, a za to dobija nagradu u produkciji u vidu cokolada, cigareta a drugi koji mu se suprotstave dobijaju zatvor... Takodje zgrozio se narodu sa onom Suzanom... Hteli da priznamo ili ne ali jedina iskrena ljubav je izmedju Miljane i Zole, ali to produkciji ne odgovara pa zato njih i ne prikazuju i svakog cetvrtka pustaju samo njene snimke vodjenja ljubavi, kako bi bi je sto vise degradirali u ocima naroda... Miki je pljuje u rehabu tacno se zna kada po direktivi govori da je luda i da je nikakva majka kako bi je sto vise ocrnio u ocima naroda i kako bi naisla na osudu... Mica covek produkcije radi onako kako produkcija naredi...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija