• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

25.01.2019

14:05

(VIDEO) JUTRO POSLE SEKSA: Nakon što su do jutra uživali u strasti, Luna probudila Marka nežnim poljupcima!

Rijaliti

(VIDEO) JUTRO POSLE SEKSA: Nakon što su do jutra uživali u strasti, Luna probudila Marka nežnim poljupcima!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković su se pre dve nedelje prepustili osećanjima i ozvaničili svoju vezu. Nih dvoje su u početku tvrdili da neće imati seksualne odnose pred kamerama, ali su se brzo predomislili i danima mozgali kako da to što diskretnije izvedu...

Kao što je Luna juče najavila u razgovoru sa Drvetom mudrosti, ove noći su prvi put imali seks, a odlučili su da to urade pod tušem u spoljnom kupatilu. Nakov vrele akcije njih dvoje su se do jutra ljubili, pa im je bilo teško da se probude.

Luna je ustala prva i uvukla se u krevet svog dečka da bi ga probudila poljupcima. Ona mu je sela u krilo i dugo ga gledala u oči. Marko ju je nežno ljubio i mazio, a u jednom trenutku su se strasi ponovo probudile, pa joj je zavukao ruku ispod ogrtača.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nickname

pre 5 godina

Nikoga nista vise od Lune i ne cudi! Ona se ponasa razmazeno, nadobudno, prepotentno, sebicno i prepotentno - isto kao napolju! Ima visestruke psiholoske probleme, i smesne su tvrdnje, nje i porodice, da je to zbog Slobe - pa nije jedina na svetu koja je bila zaljubljena i ostavljena! To je za terapiju. Ona je promiskuitetna i perverzna i ne moze da se kontrolise ni pred kamerama! Opijanje (sama je govorila i o narkoticima) i toalet akcije su deo njene svakodnevnice! I to je za terapiju. Ima problem i sa alkoholom i ne moze da se suzdrzi od opijanja, sto je , takodje, za terapiju! Iskrena je, zaista - jer je i napolju takva! E, bas se oprala !?!?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija