• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2019

16:30

(VIDEO) MARKO SVRŠIO LUNI PO FACI! Kako si bila RAZMAZANA... Skandalozan snimak procurio u javnost

Rijaliti

(VIDEO) MARKO SVRŠIO LUNI PO FACI! Kako si bila RAZMAZANA... Skandalozan snimak procurio u javnost

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković više ne uspevaju da se suzdržavaju, pa su već nekoliko puta imali seks pod tušem, a ovog puta u javnost je procurio snimak u kome on opisuje oralni seks

Iako je govorio da je strogo protiv toga da o svojoj intimi govore javno, Marko nije izdržao pa je pred kamerama sa Lunom komentarisao akciju koju su imali prethodne noći.

- Kako si bila razmazana... i sve ovako. Meni je to bilo top, samo nisam hteo da ti kažem - rekao je Marko Luni, uz to rukom simulirajući oralni seks.

- Meni je drago kad je tebi lepo - odgovorila mu je Luna sa osmehom, a ovaj snimak odmah je počeo da kruži društvenim mrežama.

 

 

KLOŠARI JEDNI, PRESTANITE DA GRADITE KU*VETINE PREKO MOG IMENA! Otvoreno pismo Aleksandre Subotić

(HOT VIDEO) POTPUNO GOLA LJUBA PANTOVIĆ! Pokazala MEĐUNOŽJE, silikoni u krupnom kadru!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miroslav moric

pre 5 godina

samo rendaj samo mazi jedna je mladost da se ne kajete u starosti.

zora vukasinovic

pre 5 godina

Sine samo rendaj Bog vam srecu podario.

Vlado

pre 5 godina

Ovo je Srbija! "Bravo" za Pink i sve TV koje prikazuju ovakve bljuvotine na nacionalnim frekvencijama. Gde je sada Zekićka i branioci slobode "izražavanja"???!!! Nama ne trebaju neprijatelji, svi se nalaze ovde u Srbiji!

Pavle

pre 5 godina

Znao he Marko da se sve čuje. Kao ds je namerno želeo da je ponizi

dragana

pre 5 godina

Da li ste vi ,nazovi novinari, normalni da ovakav naslov, sve i da je tako stavite. Kakvi ste vi novinari, gde je novinarska etika? Kako vas nije sramota? Da li vi stvarno ne umete to da napišete nekim drugim rečima ili samo rečnikom ulice? Da li ste ikada ušli u arhivu i pogledali tekstove PRAVIH NOVINARA, da nešto i naučite. Jad i beda novinara koji je ovaj tekst napisao, a posebno urednika koji je ovaj tekst odobrio. Šta ste postigli ovim tekstom osim da pokažete svoju nekulturu, nevaspitanje, prizemnost? Šta? Pri tom, da li ste videli ovo o čemu pišete, pošto je negde pisalo da se radi o razmazanoj maskari, šta mislite, kome verovati? Oni su do te mere glupi pa bi o tome pričali.... koliko ste jadni da zarad naslova, najčešće izmišljenih, podižete tiraž, a ne zbog dobrog i kvalitetnog teksta

fuuujj

pre 5 godina

Kakav odvratan i bespotreban naslov!! Bas ni malo ne postujete ni citaoce ni sebe!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija