• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

27.01.2019

17:10

OPŠTA POMETNJA U ZADRUZI! Ša nije mogao da izdrži, pa priznao Dragani: DA, ZALJUBLJEN SAM!

Rijaliti

OPŠTA POMETNJA U ZADRUZI! Ša nije mogao da izdrži, pa priznao Dragani: DA, ZALJUBLJEN SAM!

Podeli vest

Zorica Marković uspešno je obavila tajni zadatak kada je nedelju dana posmatrala Nenada Aleksića Ša i Draganu Mitar kako bi na kraju ispričala kakvi su njeni utisci o njihovom druženju i da li je njihov odnos baziran isključivo na prijateljstvu

Ona je na iznenađenje mnogih ispričala da joj je Dragana poverila informaciju da je Ša zaljubljen u nju i da joj je to priznao, iako je u skladnom braku već četiri godine.

Nenad je negirao sve navode, a onda je ona ustala i otkrila nešto što će zasigurno šokirati sve.

- Kada sam ušla u rijaliti, da sam se bojala svog života, nikad ne bih ušla ovde. Kako sam neke stvari priznala za Pavla i tortu i izgubila dvonedeljni honorar... I zato što pišem, danima se družimo i ovo je bio zadatak i napravili smo sprdnju i sve to. Ja da lažem neću, niti bih ikada. Na kraju će sve izaći i videće se da li sam od početka bila iskrena. Ovako: Ja sam Nenada za ovo koliko se družimo upoznala i prvo sam ga pitala, nisam znala... Pošto on kaže da je loš momak, sve neke stvari koje smo mi pričali uglavnom pišemo, ne pričamo na glas. Juče je Olja sedela pored nas kad smo se dopisivali i bilo je postavljeno pitanje novinara vezano za to da li je on zaljubljen u mene ili ne. Rekla sam da je simpatičan, ali je Olja videla kad je on izjavio da nije zaljubljen, a napisao mi je juče na kolenu: Da, zaljubljen sam - rekla je Dragana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija