• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

27.01.2019

22:15

(VIDEO) NEZAPAMĆENI HAOS U ZADRUZI! Dragan Mitar izazvala burne reakcije! Obezbeđenje razdvajalo Pavla i Ša, skočila i Matora!

Rijaliti

(VIDEO) NEZAPAMĆENI HAOS U ZADRUZI! Dragan Mitar izazvala burne reakcije! Obezbeđenje razdvajalo Pavla i Ša, skočila i Matora!

Podeli vest

U Belo kući nastao je opšti haos onog trenutka kada se sva pažnja preusmerila na Draganu Mitar i Nenada Aleksića Ša, za koje kruže glasine da između njih postoji nešto više od prijateljstva i da jedno drugom izjavljuju ljubav

Međutim, Dragana više nije mogla da ćuti, pa je, nakon današnjeg priznanja da joj je izjavio ljubav, do detalja ispričala na koje načine je pokušavao da joj se prikloni. Bivši ljubavnik Pavle Jovanović pomno je slušao o čemu su njih dvoje raspravljali, pa je sa Ša sa njim ušao u žestok sukob.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ti si jedna pi*ka! Šta je tebi problem što se devojka zaljubila?! Je l' ti lepo kad se grlimo u krevetu? - pitao je Ša Pavla.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ti ovde iznosiš laži o meni i pričaš gluposti! Da, mnogo sam ljubomoran! Udari me, slobodno! - provocirao ga je Pavle.

Foto: printscreen RTV Pink

- On je jedna hostesa noćnih klubova, cepa karte! Imaš njušku odvratnu, nakaradnu - vređao je Nenad, kojeg je Pavle uporno provocirao da ga udari.

Budući da je u Beloj kući vladala ogromna tenzija, te da je malo falilo da dođe do tuče Pavla i Ša, pripadnici obezbeđenja su sve vreme bili u pripravnosti, a čitav prizor izrevoltirao je Nenadovu drugaricu Jovanu Tomić Matoru, koja je odmah zauzela stranu svog prijatelja i napala Jovanovića.

- Ja sam g*vno što sam ga slušala, a ti što pričaš sa ovom ku*vetinom, a evo šta ti se desilo! Ku*va, ku*va, ku*va! - ubacila se Matora.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ti muvaš devojku preko mene! Potonuo si - nastavio je Pavle da provocira Ša, koji mu nije ostao dužan, te je uzvratio provokacije i uvrede.

Foto: printscreen RTV Pink

- Smeta ti što sam Ša i što imam sve, za razliku od tebe! S*so jedna, došao si da glumiš šmekera, došao si da glumiš ovde, a molio si da uđeš! - urlao je on.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DA DA DA

pre 5 godina

Klosari Kevici i Kevicke Picke BG dripci. Nebi nikada ziveo u tom folirantskom Gradu. A Pare idu samo za BG to je sramota. Glumci samo znate da kenjate. Samo o Ulicama pricate i o Splavovima haaahaahhhhaaa

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija