• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

03.02.2019

09:41

(FOTO) MLAĐA SESTRA MILJANE KULIĆ U VEZI SA 15 GODINA STARIJIM PROFESOROM! Marija je zbog nje napustila rijaliti, isplivali detalji skandala!

Rijaliti

(FOTO) MLAĐA SESTRA MILJANE KULIĆ U VEZI SA 15 GODINA STARIJIM PROFESOROM! Marija je zbog nje napustila rijaliti, isplivali detalji skandala!

Podeli vest

Sestra učesnice rijalitija Miljane Kulić, Ana, pre nekoliko meseci ušla je u ljubavnu vezu sa svojim profesorom iz škole Andrijom Ninovićem, pa je Marija zbog tog problema napustila rijaliti

Naime, Miljanina sestra Ana započela je romansu sa profesorom Andrijom, pa je nakon skandala i tračeva koji su izbili u Medicinskoj školi u Nišu Marija napustila Zadrugu kako bi rešila probleme sa mlađom ćerkom.

- Ana i Andrija su započeli svoju vezu, gde je nakon osuda kolega, ali i brojnih komentara, kako sugrađana, tako i đaka, Andrija morao posle pet godina da napusti prosvetu i da nađe posao u Blacu kao apotekar. Kako se ova vest širi, kao i brojne priče, Marija je izašla kako bi uspela da preobrati ćerku da raskine sa Andrijom -  priča sagovornik i dodaje:

Foto: printscreen/Instagram

 

"Pošto ni Marija ni Siniša nisu uspeli da ovu vezu na bilo koji način okončaju, nakon što je Andrija promenio posao pustili su da stvari idu svojim tokom, iako je Anin izabranik stariji od nje punih 15 godina. Nakon što se vratila u Zadrugu, Marija ni Miljani nije ispričala zbog kog problema je napustila rijaliti, zbog sramote što joj je ćerka zavela profesora", priča sagovornik i dodaje:

"Andrija je blago rečeno pobegao u Blace, jer su ga prozivali i ismejavali gde god da se pojavio u Nišu. Ali ni njemu ni Ani ovo ne smeta. Oni uživaju u svojoj ljubavi. Kako se priča, jedva čekaju da Ana završi školu kako bi ozvaničili svoju vezu."

MIKIJA HAPSE U "ZADRUZI"? Evo kako su Marija i MIljna Kulić nasamarile pčelara iz Kupinova!

Foto: printscreen/Instagram

Siniša Kulić je to kratko prokomentarisao.

- Anin dečko je apotekar, koliko znam. Niti znam, niti želim da znam čime se pre bavio - rekao je Siniša.

(VIDEO) ŠTA ĆE BITI SA ŽELJKOM? Marija van sebe posle Miljaninog priznanja o konzumiranju DROGE!

Foto: printscreen/Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pff

pre 5 godina

Pa šta ako je tip 15 godina stariji od nje, zar sve ove estradne ličnosti, pevači, glumci, političari i ostala kvazielita imaju pravo da imaju mlađe ljubavnice, a običan ili u ovom slučaju školovan čovek ne, kakvi su to dvostruki standardi dakle???

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija