• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2019

11:19

(VIDEO) DAVID BESAN JER ALEKSANDRA JOŠ ŽIVI KOD NJEGOVE MAJKE: Meni su ovde vezane ruke!

Rijaliti

(VIDEO) DAVID BESAN JER ALEKSANDRA JOŠ ŽIVI KOD NJEGOVE MAJKE: Meni su ovde vezane ruke!

Podeli vest

Stanija Dobrojević, po povratku u "Zadrugu 2", prenela je svima informaciju da diskvalifikovana učesnica Aleksandra Subotić još živi kod majke njenog bivšeg dečka, Davida Dragojevića.

David je zbog ove vesti bio u šoku, a Ani Korać, njegovoj novoj devojci, je ovo još teže palo. Dragojević se ove noći požalio Mikiju Đuričiću, te je rekao da će tražiti poziv sa majkom od Drveta mudrosti.

- Ja sam u šoku - istakao je David.

- Ti si, druže, zakomlikovao sebi život. Ona je lagala, mazala, uvlačila tebe u igre - konstatovao je Miki.

-Ja ne znam da li da tražim poziv sa kevom? Šta da radim, meni su vezane ruke ovde - žalio se Dragojević.

Da li će Drvce biti dobre volje i dati Davidu poziv sa majkom, Biljanom Dragojević, kada ga bude tražio, ostaje da saznamo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Leni

pre 5 godina

Cuj Davida ,sam rekao da Aleks ide kod njegove mame i ceka...plakao kal p...a...nagovarao je da izadje i izvuce i njega imaju klipovi ali pink krije ali internet je tu...Ana prije zadruge za Kurir rekla da ce David biti sa njom,,starletica plasticna...Produkcija kao i Milan sve pederiske koji svoj seksualni zivot prikrivaju blatwci druge

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija