• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2019

12:10

(VIDEO) MILJANA KULIĆ U SUZAMA PRIZNALA: Emocije su se ugasile!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA KULIĆ U SUZAMA PRIZNALA: Emocije su se ugasile!

Podeli vest

Miljana Kulić sinoć se rasplakala tokom razgovora sa Ognjenom Amidžićem i otvoreno mu priznala kako se oseća

Popularna Nišlijka veoma je utučena što njena majka ne podržava njenu sa Lazarom Čolićem Zolom, te stalno ulaze u konflikte.

- Ubijena sam, osećam se jadno poniženo. Osećam se kao da nemam nikakvu ulogu u životu. Sve ovo što se dešava za stolom i što me mama izbegava, niti se ja trudim da pričam s njom. Tamo se obraća u apartmanu velikoj šefici da uvede nekog da se zaljubim. Vređa Lazara, nesrećna sam. Sada kada treba da sam najsrećnija, imam osećaj kao da sam digla ruke od svega. Reči koje moja majka upuću je momku od 24 godine da je narkoman imaju veliku težinu. Znam da to gleda njegova porodica i drugovi. To se onda odražava na nas. Šta misliš da li će njegova majka imati lepo mišljenje o meni? Ne! Ženi nije lako da sluša sve ovo - rekla je ona, a potom zaplakala:

- Zamisli Ognjene kako mi je kada mi ona kaže da ukoliko budem sa Zolom da će mi Željka oduzeti. Naš odnos više nije isti, mi kući pjemo kafu i družimo se, ovde niti da popriča sa mnom, niti da me zagrli. Kao da su se emocije ugasile. Zoli i meni je teško zbog svega ovoga. Znaš da kada gledam parove koji prolaze, pomislim da nikyda neću biti srećna - rekla je Miljana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr Miladinovic

pre 5 godina

Duso moja..Da je sreće, ti bi bila pod dobrom terapijom, kod kuce i imala bi pravo na ljubav. Posto si ti masina za novac i zlatna koka za svoje roditelje, nikako nemas pravo na svoje odluke ili ljubav. Ti moras da zaradjujes za njih. A da ima adekvatnih sluzbi u drzavi, oni bi imali prijavu za zloupotrebu tvoje bolesti i eventualno kaznu jer ne vode adekvatnu brigu o tebi. A sto se tice tog Zole, samo bezi..glavom bez obzira...

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija