• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.02.2019

12:20

(VIDEO) TI OD MENE PRAVIŠ GO*NO! Suzana poludela zbog Mikija, on joj odbrusio: Samo se paziš da se ti ne ugroziš!

Rijaliti

(VIDEO) TI OD MENE PRAVIŠ GO*NO! Suzana poludela zbog Mikija, on joj odbrusio: Samo se paziš da se ti ne ugroziš!

Podeli vest

Dok su svi zadrugari uživali u noći nezaboravnog provoda, na žurki koju je organizovao Veliki šef, Suzana Perović i Miki Đuričić provodili su vreme u rehabu i pričali o njihovom međusobnom odnosu koji nije na zavidnom nivou

Međutim, njih dvoje su se žestoko posvađali, a sve zbog sukoba mišljenja i Suzanine brige o mišljenju njenih najbližih, a pretpostavlja se i njenog supruga koji je čeka u spoljnom svetu.

 -  S obzirom na to da je Đuričić često kritikuje kada smatra da greši u svojim postupcima, Perovićka više ne može da sluša pridike na njen račun.

 - Ti od mene praviš go*no! Mnogo voliš da potcenjuješ! Rekao si u prvoj rečenici: "Reći ću ti kad izađemo napolje šta je." Šta znači to?! Da li ja moram da imam tvoj sistem vrednosti da bi mi mogli da funkcionišemo? Kome je teško? - rekla je Suzana.

 - Nemoj da okrećeš stvari! Ti opet pričaš samo o sebi, prekini da misliš na sebe! Samo da ti ne budeš povređena! Ne može čovek kome je teško da razmišlja o nekim stvarima - rekao je Miki.

 - Neću da ispadam idiot koji tebe nervira ovde! Vređaj me još malo, slobodno! - bila je besna Suzana.

 - Samo se paziš da se ti ne ugroziš! Kako možeš da me pitaš da ja u ovom trenutku sad razmišljam o tebi?! - pitao je Miki.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pop

pre 5 godina

jelena je ubijena onda su unakazili leš,donijeli ga i bacili u kanal-sada ubojice i saučesnici kolo vode -aferim državo !!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija