• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

06.02.2019

21:47

(VIDEO 18+) LEZBO AKCIJA! MAJA MARINKOVIĆ DOHVATILA DOROTEU:  Zadrugari u šoku, navikli na Sanju i Matoru, OVAJ PAR NISU OČEKIVALI!

Rijaliti

(VIDEO 18+) LEZBO AKCIJA! MAJA MARINKOVIĆ DOHVATILA DOROTEU: Zadrugari u šoku, navikli na Sanju i Matoru, OVAJ PAR NISU OČEKIVALI!

Podeli vest

Tokom sinoćne žurke u "Zadruzi" došlo je do sukoba između Mine Vrbaški i Maje Marinković, kada je Mina fizički nasrnula na Maju koja se motala oko njenog dečka Marka Markovića

Međutim, kada se sve malo smirilo, Marinkovićeva je otišla u krevet sa svojom najboljom drugaricom Doroteom Jovanović, a ono što su radile, ostaviće vas bez daha!

Njih dve su iz čista mira počele da se ljube, a kada je počela da ih radi strast, one su se prekrile preko glave i nastavile da se maze i trljaju pod jorganom.

Sudeći po onome što vidimo na snimku, ovo nije bilo samo prijateljski i iz šale, te se po društvenim mrežama već spekuliše da li će njih dve postati nove "Sanja i Matora"?!

(VIDEO) LUNA SUMNJA DA JE TRUDNA! Blogerka se požalila Marku: Što ne krene, ZAČEPILO SE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Matora

pre 5 godina

Sad je to drugi lezbo par u zadruzi 2.Ko će da bude prvi gay par u zadruzi 2 ???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija