• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

09.02.2019

16:19

(VIDEO) ŽESTOK SUKOB STANIJE I DOROTEE! Dobrojevićeva je provocirala, a onda je ZADRUGARKA PLANULA I KRENULA DA PRIČA BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOK SUKOB STANIJE I DOROTEE! Dobrojevićeva je provocirala, a onda je ZADRUGARKA PLANULA I KRENULA DA PRIČA BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Podeli vest

Nakon što su dobili pismo Velikog šefa da izaberu najneodgovornijeg stanara Bele kuće, zadrugari su ustajali jedan za drugim i iznosili svoja mišljenja

Tokom izbora, pojedini zadrugari imali su više kriterijuma po kom su birali neodgovornu osobu. U većini slučajeva čulo se ime Rebeke Popović, zbog toga što ne dolazi na sastanke, a sa njom je vodeću poziciju, po izboru svojih cimera, delila Dorotea Jovanović, zbog svoje neodgovornosti.

- Slažem se za Adama, isto tako, tu je i Mina. Po mom mišljenju i sudija je neodgovorna, jer za sobom ne čisti i ne razmišlja o posledicama. Brendon takođe, Dorotea i Rebeka. Na prvo mesto staviću Rebeku, jer ona ne čisti, a opet ni ne poštuje to što drugi čiste. Brendon, on ostavlja za sobom otpatke, koristi garderober za hranu - izjavila je Sanja Stanković.

- Ovde ima vrednih ljudi. A kao kolektiv, ovde vlada aljkavost. Ti sa tvojim izrastkom, kako piješ kafu, to toliko aljkavo izgleda, držiš stvari u onim kesama. Sve se snima ljudi i sve se vidi, najmanja dlaka se vidi. A onda devojke dođu ovde napirlitane i kao sve je super - rekla je Stanija Dobrojević o svojoj cimerki Dorotei.

- To što sam ja svaki dan u bade mantilu, boli me uvo kako će to da izgleda. Ako već znaš Hju Hefner je isto većinu svog vremena proveo u bade mantilu, ako govoriš već da si ga upoznala. Što se tiče mog izrastka, ja ovde frizera nemam i neću se ofarbati dok sam ovde. Tako da, Stanija, ako misliš da spominješ ono što si videla, mi smo ti rekle da od nas dve ne praviš rijaliti k*rve. Meni ne treba Stanija Dobrojević kojoj je vreme prošlo dok mi je davala savete - odgovorila joj je Dorotea.

Tokom izbora, sudija Snežana Ilić ustala je kako bi pokazala svoju odgovornost i počela da pere sudove, ali je vrlo brzo stala sa tim i vratila se za veliki sto.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video- prilogu u nastavku ovog teksta.

(VIDEO) JAO, NIJE MI DOBRO! Davidu pustili snimak sa Aleksandrom, a o njegovoj reakciji dugo će se pričati!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija