• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M - A. S.

09.02.2019

23:00

DI-DŽEJ IZ UŽICA OTKRIVA DA POZNATE DAME NAPLAĆUJU SEKS! Pevačice su kurve, video sam katalog sa cenama!

Rijaliti

DI-DŽEJ IZ UŽICA OTKRIVA DA POZNATE DAME NAPLAĆUJU SEKS! Pevačice su kurve, video sam katalog sa cenama!

Podeli vest

Bane Čolak tvrdi da je kod makroa Mine Vrbaški video spisak srpskih zvezda koje se bave prostitucijom. Pokazao mi je dva kataloga puna riba sa estrade! Sve same pevačice! Unutra su njihove fotografije i ispod njih cene, tvrdi muzičar

Bane Čolak tvrdi da se brojne srpske pevačice bave prostitucijom, kao i da je svojim očima video katalog s njihovim cenama!

On je u "Zadruzi" ispričao kako je upoznao makroa Mine Vrbaški, koji mu je nudio da bira zvezdu s kojom bi imao seks za novac.

- Makro Mine Vrbaški mi je pokazao dva kataloga puna riba sa estrade! Sve same pevačice! Unutra su njihove fotografije i ispod njih cene. Bio sam šokiran! Mislio sam da je mit da su pevačice kurve, kad ono - istina. Taj lik je najpoznatiji beogradski makro i nudio mi je da biram koju ću da kresnem, ali ja nisam u fazonu da plaćam za seks - ispričao je Čolak cimerima.

S druge strane, srpske pevačice poručuju Čolaku da bezočno laže, ali nekoliko njih ipak priznaje da je javna tajna da na estradi ima prostitucije.

- Nemam kontakt sa takvim ljudima, niti sam ikada videla takav katalog. To nije moj svet, ne poznajem nijednu prostitutku, niti znam ko se čime bavi u slobodno vreme - tvrdi Mia Borisavljević.

Teodora Džehverović priznaje da je u "Zadruzi" čula da se pominje katalog s devojkama koje makroi nude za pare, ali da niko nije rekao da su u njemu njene koleginice:

- Baneta ne uzimam za ozbiljno. Ukoliko bi se neka pevačica i bavi najstarijim zanatom, ne verujem da bi to radila preko kataloga. Ne razumem zašto bi neko pored pevanja zarađivao novac na taj način. Ako ima takvih, to ne podržavam.

Goca Božinovska: Takvih priča je bilo i u mojoj mladosti

Goca Božinovska kaže da se oduvek pričalo kako njene koleginice naplaćuju seksualne usluge, ali da ona u to nikad nije verovala.

- Čula sam davno za neke starije pevačice da su se bavile prostitucijom, ali verujem da Bane halucinira oko tog kataloga. Ja da se bavim time, ne bih pevala. Baš bih spavala po aerodromima, vukla kofere i kese deci.... - tvrdi Goca.

Folkerka Aleksandra Mladenović najavljuje tužbu protiv Čolaka ukoliko pomene njeno ime.

- Bane može da priča šta hoće, ja nemam veze sa tim. Tužiću ga ako javno kaže moje ime i prezime. On je poremećen tip, treba da se leči. Mogao je sam da napravi taj katalog, pa da ide okolo i priča da se pevačice prostituišu - kaže ova pevačica, dok Sara Reljić priznaje da je čula za pojedine koleginice da uzimaju lovu za seks:

- Priča se da ima pevačica koje se bave prostitucijom. Kad je reč o katalogu, čula sam samo za onaj u kom su starlete. Na nastupe sa mnom ide moja mama, tako da ja nemam veze s tim.

Njenu priču potvrđuje i Tamara Milutinović:

- Ne mogu da kažem da je to što Čolak priča laž, jer ne znam šta drugi rade. Prostitucija je među pevačicama postojala i postoji i dan-danas, ali mene to ne zanima.

I Nataša Moskva otkriva da ima pevačica koje se bave najstarijim zanatom, ali ne veruje da Bane zna išta o tome:

- U svakoj profesiji ima kurvanja, pa i na estradi. Kad je reč o Čolaku, on besomučno laže. Sram ga bilo! Njemu ništa ne verujem. On je nešto načuo, pa se predstavlja kao da zna sve o tome. Bolesnik!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
smesni ste

pre 5 godina

Pa sve je u svetu danas trgovina. Sloboda i demokratija donele su zenama izbor da biraju ceo zivot pored jednog muskarca koji ce ih ili voleti ili garbati ili da uzivaju slobodu izbora i imaju muskaraca koliko same zele. E sad dali ce da budu sa njima za novac ili iz strasti, ljubavi, dosade to je druga stvar. Sve je na prodaju i sve je *urvaluk u demokratiji, zavisi kako ko na to gleda. I zena ili muskarac koji u brak stupa zbog ekonomske sigurnosti za nekog je *urva za nekog sponzorusa. Koja je razlika izmedju slobodne zene koja naplati seks i one u braku koja sa muzem zivi iskljucivo zbog njegovih skupih poklona i para?

SS

pre 5 godina

Stvarno nismo znali,jel to neka nova nepoznata vest za je*arnik na estradi koji se provlači godinama.Pa to znaju i vrapci na grani,ima tu raznih kandidata,a ponajmanje običnih radnika momak,koji jedva krpe kraj sa krajem svaki mesec,a to je skupa zanimacija za običnu gologuziju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija