• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

11.02.2019

14:06

(VIDEO) SAMA SE D*KAŠ OVDE, PRELAZIŠ GRANICE! Marko zamerio Luni histeriju zbog bubuljica, ona ŽESTOKO UZVRATILA!

Rijaliti

(VIDEO) SAMA SE D*KAŠ OVDE, PRELAZIŠ GRANICE! Marko zamerio Luni histeriju zbog bubuljica, ona ŽESTOKO UZVRATILA!

Podeli vest

Jutro u ''Zadruzi 2'' je počelo u romantičnom duhu jer je produkcija okitila Belu kuću u susret Danu zaljubljenih. Veliki šef se obratio ukućanima pismom da luksuzno imanje treba da odiše ljubavlju

Tom obaveštenju se nisu odazvali Marko Miljković i Luna Đogani koja je vidno neraspoložena zbog osipa na licu, pa joj zbog toga njen dečko zamera.

- Prema meni moraš da budeš bolja i da nemaš taj gard. Ja mogu svašta da pomislim zbog tog takvog ponašanja. Ja se trudim i sve super - zamerio joj je Marko.

- Ma evo, ja se ne trudim. Šta ti ja sada radim? Odvratno izgledam - vikala je Luna.

(VIDEO) ONA ĆE ZAVODITI RED U BELOJ KUĆI! Ova zadrugarka je NOVI VOĐA, Lepi Mića SKAKAO OD SREĆE kad je čuo!

Sasvim spontano su ušli u raspravu gde je Miljković rekao da nema potrebe da se prema njemu tako postavlja i da je on tu kako bi joj olakšao da prebrodi loše trenutke.

- Ne diži mi ton, ja tebe razumem. Nije mi bitan izgled. Luna posmatram te i pokušavam da te oraspoložim. Hoćeš da te pustim? Ne radi takve stvari. I te kako si nervozna. Sama se dr*aš ovde - govorio je Miljković.

Foto: pink.rs

- Ja tebe ostavim na miru kada vidim da nisi raspoložen. Pustim te na miru i kraj - poručila mu je Luna.

(VIDEO) PRODUKCIJA HITNO REAGOVALA: Nakon AGRESIVNOG bega iz rijalitija, Miljana se vratila! Stiže najbrutalnija kazna?!

- Prenosiš mi nervozu, prelaziš granice - rekao je za kraj on.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sara

pre 5 godina

Dva lenja debila, kojima jedina zarada za život su rijaliti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija