• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

12.02.2019

08:00

(VIDEO) RAĐA SE NOVA LJUBAV U IZOLACIJI! Mina izabrala potrčke jer je primetila VARNICE između njih dvoje!

Rijaliti

(VIDEO) RAĐA SE NOVA LJUBAV U IZOLACIJI! Mina izabrala potrčke jer je primetila VARNICE između njih dvoje!

Podeli vest

"Zadrugu 2" je pre dve noći napustio Marko Marković, a onda je u studiju kao ovonedeljnog vođu postavio svoju devojku Minu Vrbaški, koja je izabrala potrčke i omiljenu osobu

Voditelj Milan Milošević u ponedeljak uveče je ušao u kuću kako bi sa ukućanima porazgovarao o najaktuelnijim temama i izvršio pretres nedelje. A neposredno pre toga, on je sa Minom porazgovarao o tome ko će biti ovonedeljni potrčci. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Pošto je ljubavna nedelja, prvi potrčko će da bude Marijana, a drugi potrčko će biti Marko Stolić. Marijana je počela da se smeška od kad je Marko ušao, više nije tužna i smorena, on je rekao da nema više devojku. Provode dosta vremena zajedno pa možda se desi neka nova ljubav - rekla je Mina.

Foto: printscreen RTV Pink

- Mi smo drugari, od početka smo se družili, nas dvoje, Aleksa, Petrući i Cobe. Što se tiče Stolića, mi smo drugovi, tako će ostati - navela je Marijana Zonjić.

Foto: printscreen RTV Pink

- Nisam očekivao, iskreno. Mi smo se družili i ranije. Marijana mi je rekla pre emisije, da ima osećaj da ćemo mi biti potrčci. Mi smo drugovi. Ja nisam više sa tetkom iz Španije, otputovala je u jednom pravcu. Marijana i ja se družimo, ona je super, biće zanimljivo - zaključio je Marko Stolić.

Foto: printscreen RTV Pink

Osim potrčaka, Mina je izabrala i omiljenu osobu koja će sa njom provesti nedelju dana u hotelu "Zadruga", a ovakvu privilegiju zaslužio je Aleksa Savić. Vrbaški je ovom prilikom uputila mnoštvo komplimenata na njegov račun i istakla da je on njen najverniji prijatelj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija