• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

12.02.2019

09:09

(VIDEO) TI SI ZA MENE UMRLA, DOVELA SI ME U SITUACIJU DA ĆUTIM KAO PI*KA! Miki i Suzana zaratili na KRV I NOŽ!

Rijaliti

(VIDEO) TI SI ZA MENE UMRLA, DOVELA SI ME U SITUACIJU DA ĆUTIM KAO PI*KA! Miki i Suzana zaratili na KRV I NOŽ!

Podeli vest

Suzana Perović i Miki Đuričić prethodne noći žestoko su se posvađali, nakon što je zadrugar primetio da njegova prijateljica ponovo razgovara sa Ljubom Pantović

Miki joj je to zamerio, naročito zbog toga što njemu nije bilo dobro tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a Perovićeva nije došla do njega, nego je ćaskala sa zadrugarkama u Beloj kući.

- Ti si za mene umrla! Ti si mene dovela u situaciju da ćutim kao p*čka. Posvađali smo se zbog Zlate - rekao joj je Miki kada su se sreli u dvorištu.

 -  Ne, nego smo se posvađali zbog tvoje lude glave - urlala je Suzana.

- Ma ne družim se sa ljudima koji nemaju m*da da kažu šta misle - bio je besan Đuričić.

 - Kako te nije sramota? Šta te briga? Nije sve po tvome. Ja neću da te blatim. Ne znaš o kome smo tada pričali - navela je pevačica.

Svađa se razbuktala u sobi za rehabilitaciju, a njih dvoje su se unosili jedno drugom u lice i vikali iz sveg glasa.

- Ti nemaš stav sa 50 godina - rekao je Miki.

- Ti nemaš mozga. Ovo je poslednji put da se svađam sa tobom. Budeš li došao za dva dana kod mene.... Meni budala ne treba. Ti si bolesnik, ti si bolestan, ti si izgoreo od rijalitija. Lomiš se ovde - vikala je Suzana.

 - Hajde izađi odavde - rekao joj je Đuričić.

- Mrš tamo stoko jedna, ja tebe da slušam kako ćeš da me vređaš. Raspašćeš se ovde do juna meseca. Ja sam krivac što sam budala, a ti si bolesnik. Tvoj život je da komentarišeš ljude u rijalitiju. Šta te briga šta ja radim - urlala je pevačica.

Oni su se zatim u potpunosti otvorili i napokon priznali jedno drugom da se vole, ali da uprkos tome više neće biti u dobrim odnosima.

- Ko si ti - pitala je Suzana.

- Neko kome ti svaki dan pričaš da ga voliš - rekao je Miki, a nešto kasnije dodao:

- Ja tebe volim, ali sam presekao, ti za mene više ne postojiš. Ja sam razočaran jer je ponovo žena koju volim uhvaćena da priča da nešto nije, a jeste. Izađi napolje. Zovi Ljubu i Zlatu da ogovarate nekog pa da se posle pravite lude - rekao je Đuričić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VeronikaSTar

pre 5 godina

Ovo dvoje glume sve vreme ali je njihova gluma toliko jadna da su gotovo smesni. Ova zena je toliko netalentovana da nema dalje. On glumi zaljubljenog tetreba, a u stvari je tezak podlac iz seoskog atara koji je umislio da od njega sve pocinje i sve se zavrsava. Da je produkcija trazila svecom ne bi mogla da nadje gore ucesnike! Spasila sam se od kada ne gledam ovaj odron vise!Preporucujem svima da pogledaju dobar film umesto fejk relacija u Ludarijumu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija