• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

12.02.2019

13:36

OSTAVILE ŽELJKA U ZADRUZI?  Miljana i Marija su DISKVALIFIKOVANE, a evo šta se desilo sa detetom!

Rijaliti

OSTAVILE ŽELJKA U ZADRUZI? Miljana i Marija su DISKVALIFIKOVANE, a evo šta se desilo sa detetom!

Podeli vest

Zadrugarke Miljana i Marija Kulić danas su diskvalifikovane iz rijalitija jer su pobegle iz Bele kuće. Moraće da plate kaznu

Naime, David Dragojević je Ani Korać opisivao kako ih je video da odnose džakove, a kasnije je i Miki potrvrdio isto. Iako su svi mislili da će se majka i ćerka ponovo vratiti u Zadrugu, čini se da im ipak ovoga puta bahato ponašanje nije oprošteni.

Međutim, mnoge zanima šta se desilo sa malim Željkom, te se nagađa da je on ostao u Beloj kući sa Klarom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veki

pre 5 godina

Dete ostalo da zarađuje svoj honorar u Zadruzi. Baš je njih briga za dete.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija