• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2019

20:26

(VIDEO) MAMA, IZVIN! Luna priznala koju pozu u seksu najviše voli da upražnjava sa Markom!

Rijaliti

(VIDEO) MAMA, IZVIN! Luna priznala koju pozu u seksu najviše voli da upražnjava sa Markom!

Podeli vest

Prvi par koji se oprobao u igri ,,Koliko se dobro poznaju parovi" bili su Luna Đogani i Marko Miljković

Voditelj Ognjen Nestorović iznenadio je zadrugare svojom posetom, pa je objasnio stanarima Bele kuće zadatak koji je ispred njih. Nakon što im je objasni da će proći kroz 10 intimnih pitanja i da će na kraju neko od njih dobiti lepu nagradu.

Tokom igre Luna i Marko nisu se pokazali najbolje, s obzirom na to da su izvukli pitanja o kojima Miljković nije hteo da komentariše. Pitanje koje je privuklo pažnju jeste o Luninim bivšim ljubavima, o kojima Marko nije hteo da priča.

- Ja sam odavno to rekao, o njenim bivšim momcima ja ne želim da pričam i to je to - izjavio je Marko.

Nakon što su izvukli pitanje: ''Navedite omiljenu pesmu vaše voljene osobe'', Luna je napisala pesmu Markove bivše ljubavi Ene Popov "Naivna" i pored nje stavila srce, dok se Miljković sa izborom pesama našalio.

Kratka rasprava između ljubavnog para došlo je kada su dobili pitanje da navedu omiljenu pozu u intimnom činu, jer je Marko napisao da voli pozu otpozadi, što je iznerviralo Đoganijevu.

- Dečko zna da me ta poza na stolici smara, zato smo i uzeli stolicu da bi bili kreativniji! Izvini mama molim te. Pričali smo o tome, ja seks sa tobom volim na stolici, a ti to nisi napisao, nego si napisao otpozadi - vikala je iznervirana Luna.

Marko i Luna nisu se baš snašli u kvizu, pa je krajnji rezultat njihovog kviza iznosio samo jedan bod.

TREBA SAMO DA SE JE*EM I TO JE TO! MRZIM MUŠKARCE! Luna izgubila kontrolu, ponovo na ivici NERVNOG SLOMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija