• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

12.02.2019

21:26

MILJANA KULIĆ VIĐENA POSLE BEKSTVA IZ ZADRUGE: Molila je nepozatog mladića za telefon, HTELA JE DA U POMOĆ ZOVE OCA!

Rijaliti

MILJANA KULIĆ VIĐENA POSLE BEKSTVA IZ ZADRUGE: Molila je nepozatog mladića za telefon, HTELA JE DA U POMOĆ ZOVE OCA!

Podeli vest

Šta će dalje biti ostaje nam da vidimo

Miljana Kulić pobegla je sa majkom Marijom iz Zadruge u noći 11. na 12. februar, a sada je otkriveno gde je viđena prvi put nakon izlaska.

Kulićeva je posle bežanja svratila na pumpu koja se nalazi na oko 200 metara od imanja "Zadruge", ona je pričala sa jednim mladićem i na njegovo pitanje šta će da radi po pitanju kazne, odgovorila je da je ne zanima kazna od 50.000 evra, pošto kod kuće navodno ima 550.000 evra.

(VIDEO) MARIJA I MILJANA KULIĆ NAPUSTILE ZADRUGU! Moraće da plate KAZNU OD 100.000 evra TV Pinku!

Navodno je nakon razgovora sa ovim mladićem obezbeđenje "Zadruge" stiglo je na pumpu na kojoj se Miljana nalazila, tražeći prevoz, i odvelo ju je.

- Odveli su je negde. Tražila je poziv da se čuje sa tatom, da pošalje po nju neki taksi. Pričala je da je zlostavljaju, bila je sva uspaničena - kaže upućen izvor.

OSTAVILE ŽELJKA U ZADRUZI? Miljana i Marija su DISKVALIFIKOVANE, a evo šta se desilo sa detetom!

(VIDEO) MAMA, IZVIN! Luna priznala koju pozu u seksu najviše voli da upražnjava sa Markom!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija