• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2019

17:36

(VIDEO) RASKID! ANA NE ŽELI DA SE POMIRI SA DAVIDOM: Razočarana sam, ODVRATAN SI!

Rijaliti

(VIDEO) RASKID! ANA NE ŽELI DA SE POMIRI SA DAVIDOM: Razočarana sam, ODVRATAN SI!

Podeli vest

Nakon sinoćne rasprave koju su imali, David je prišao Ani. Ali...

Ana i David su sinoć su imali žučnu raspravu. Zbog toga je Davidu danas pozlilo i morao da izađe iz "Zadruge". 

Kada se David nakon sat vremena odsustva vratio na imanje, njih dvoje su se zatvorili u kupatilo, kako bi pokušali da razreše svoje probleme. Naime, Ana je sinoć bila besna i umalo je došlo do tuče između Davida i nje, zbog Davidovog sinoćnjeg teranja inata i flertovanju sa Stanijom Dobrojević.

(VIDEO) NASILAN I AGRESIVAN? Ana priznala zbog čega je došlo do TUČE između nje i Davida!

- Ja sam samo hteo da te poljubim, ali ti nisi dala. Rekla si da ti smetam i da te stiskam - započeo je on, a Ana mu je odbrusila:

- Tvoje ponašanje je odvratno. Treba da znaš kako da se ponašaš, a ti očigledno ne znaš. Kao da imaš 13 godina, ti se meni inatiš, je l si normalan? Kako mene nikada ne spajaju sa nekim?" (Aludirala je Ana na to što je David sinoć flertovao sa Stanijom) -rekla je ona.

Ali ja nisam ništa radio. Izvini za sve. Ja nisam hteo da ti teram inat. Ja gledam samo tebe i tebe volim. Ok, pogrešio sam i ne znam više šta da ti kažem. Samo sam se zajebavao, napio sam se i to je to. Neću više piti, ako treba - pravdao se Dragojević.

- Ti imaš problem, ti sebi nećeš da priznaš neke stvari. I kad nešto uradiš, i kad ne uradiš. Tvoja dela su drugačija od onog što pričaš. Da me voliš, ti to ne bi radio. Izađi sada i pusti me. Ja sam razočarana u tebe - rekla je slomljena Koraćeva, a kada ju je David pitao "ŠTA SADA", ona je rekla da ima svoje drugarice i da ide kod njih.

(VIDEO) DAVID HITNO IZVEDEN IZ ZADRUGE! Nije više mogao da izdrži, smračilo mu se!

Razgovor se nakon toga nastavio ispred toaleta.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija