• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

21.02.2019

10:04

(VIDEO) TI SI LAŽOV, SVI TI SE SMEJU! Miki izbacio Suzanu iz izolacije kad ju je ponovo uhvatio u laži!

Rijaliti

(VIDEO) TI SI LAŽOV, SVI TI SE SMEJU! Miki izbacio Suzanu iz izolacije kad ju je ponovo uhvatio u laži!

Podeli vest

Odmah nakon završetka emisije došlo je do ozbiljne rasprave između Mikija Đuričića i Suzane Perović, a sve zbog pitanja gledalaca koja su poljuljala njihove odnose. Ono što je njega izbacilo iz takta je sumnja da Perovićka ne govori istinu za stolom

Međutim, ono što ga je posebno iznerviralo je pitanje koje je voditelj Milan Milošević postavio njoj. Naime, on je nju upitao zašto je Krunićku nazvala Zerininom krpom, dok je Miki tvrdio da je pitanje glasilo: ,,Zašto si Ljubi rekla da je Krunićka Zerinina krpa"?

Njih dvoje su se žestoko raspravljali zbog toga, a onda je Miki pozvao Marka Stolića da potvrdi.

- Kako je glasilo pitanje?! - pitao je Miki.

- Zašto si Ljubi rekla da je Zerina Jelenina krpa?! - pretpostavljao je Marko.

- Postavio mi je pitanje: Zašto sam jelenu nazvala krpom! Zašto ona Ljuba nije ustala?! - pitala se Suzana.

- Drugarica te štiti, neće da kaže! Nemate muda da kažete! Svi vide da se praviš luda! Ti sa tvojom pričom ne možeš nikoga ubediti da si u pravu! Ti si toliko provaljena da je to strašno. Lažeš u vezi nas, lažeš takve gluposti. Neću da ti se ljudi smeju, da žena koju volim da joj se smeju! Svi naši problemi su nastali, jer ti lažeš! - rekao je Miki.

- Ti sve radiš smišljeno! Ne vuci me za jezik! - zaključila je Suzana.

- Ti si ovde manipulator i lažov, a ne ja! - rekao je Đuričić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija