• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

26.02.2019

10:30

(VIDEO) PISMO VELIKOG ŠEFA IZAZVALO HAOS! Mnogi su POBESNELI zbog onoga što moraju da urade!

Rijaliti

(VIDEO) PISMO VELIKOG ŠEFA IZAZVALO HAOS! Mnogi su POBESNELI zbog onoga što moraju da urade!

Podeli vest

Tokom jučerašnjeg dana Veliki šef je poslao pismo u kojem je tražio dobrovoljce za misteriozni izazov. Nakon što su se ukućani prijavili ne znajući o čemu se radi, usledilo je i pismo kojim su stanari Bele kuće bili obavešteni da se otvara fabrika

To je bio znak da će ukućani ove nedelje morati svojski da se potrude kako bi zaradili svoje dnevnice, ali i da budu odgovorni i ispoštuju radno vreme. Ovog jutra je stiglo pismo sa novim uputstvima za sve one za koje je ovo prvi radni dan. 

- Dragi zadrugari. vreme je da radnici fabrike čuju kakvo će biti njihovo radno vreme i kada su obezbeđene pauze. Radno vreme je od 9 do 16 časova. Pauza je od 12 do 12:15, 14 do 14:15. Radnici će ustajati u 8 sati kako bi se spremili za posao. Radnici moraju da doručkuju. U 9 sati će se oglasiti fabrička sirena koja će označiti početak radnog vremena, u 16 časova će sirena označiti kraj radnog vremena i trenutak kada se radnici vratiti u Belu kuću. Nisu samo radnici ti koji će raditi, svi ostali zadrugari su zaduženi za brigu o životinjama, sređivanju kuće. Zadrugari koji ne idu na posao treba da spreme ručak za radnike, ali će samo radnici fabrike dobijati dnevnice za svoj rad. Ukoliko urade sve što je predviđeno tokom radnog vremena, za svoj rad će biti plaćeni 800 dinara. Zadrugari danas imaju zadatak da odvoje masne i prljave šrafove od matica. Šrafovi i matice se moraju očistiti. Šrafovi u jednu matice, a u drugu šrafove - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Pojedinim zadrugarima je bilo veoma teško da ustanu, ali su bili voljni da ispoštuju zadatak. Kako će se snaći u fabrici Mina Vrbaški, Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Marija Kulić, Miki Đuričić, Marko Miljković, Pavle Jovanović i Bane Čolak sa zaduženjem koje su dobili, ostaje da saznamo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
anafis

pre 5 godina

Koga normalnog briga šta se dešava u zadruzi. Jel ste i vi normalni kad prepričavate ta sranja. fuj

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija