• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

27.02.2019

15:56

(VIDEO) LUNA ĐOGANI OČAJNA: Ceo život ću da budem LJUBAVNICA!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA ĐOGANI OČAJNA: Ceo život ću da budem LJUBAVNICA!

Podeli vest

Luna Đogani je sa Savom Perovićem ležala u spavaćoj sobi i komentarisala koliko je uspešna, kao i koliko joj je doprinelo učešće u najgledanijem rijalitiju ,,Zadruga"

Međutim, koliko god se Luna hvalila, jedno će je uvek kočiti. Kao što je već poznato, Đoganajeva je u prvoj sezoni rijalitija imala ljubavnu romansu sa Slobodanom Radanovićem, koji je ostavio svoju venčanu suprugu Kristinu Kiju Kockar kako bi bio sa Lunom. Lunina i Slobina veza se nije završila srećno, pa Đoganijeva i danas ima traume zbog toga.

 - Jedva čekam da sređujem svoj stan kad izađem. Imaću svoj stan, znaš koliko sam ponosna na sve to. Krv sam pr*pišala zbog toga. Ceo život ću da budem ljubavnica, ceo život ću imati etiketu ljubavnice. Biće uvek: ,,Evo ove ljubavnice što je rasturila predivan brak" - izjavila je Luna.

 - Ma daj, ne lupaj, bićeš još godinu dana, posle će doći nešto drugo, videćeš. Nisi ti nikome uništila brak - odgovorio joj je Savo.

- Jesam, kako nisam, ja sam ga vezala lisicama da bude sa mnom, terala sam ga - bila je ironična Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 5 godina

Nisi ga vezala lisicama ali si po ceo dan u zatvorenim prostoru išla za njim i sa tim kreštavim glasom ponavljala - ja san se zaljubila......, ti si olos i svaka veza te poruzni. Ružna si bila dok so bila sa Balvanom a sada si još ružnija od kada si sa Markom. Sex ti očito ne prija, od tebe pravi još veću prljavusu

Matija

pre 5 godina

Na zalost mnogi te ne vide kao ljubavnicu, vide te kao jeftinu ribu koja ima rok trajanja.

Martin

pre 5 godina

Meni isto kaze moja ceo zivot da budem tvoja ljubavnica,ja joj rekoh pa dobro pre muza si amala 2-3 sa 16 godina ,razvela si se od muza davno posle njega 7 veza i sada dosao ja na red da je tesim i da mi neko pripoveda dobrotu i lazni moral.

nesko09

pre 5 godina

Pa devojko menjaj nesto u svom zivotu.Nije krevet jedino mesto za tvoje interesovanje.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija