• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

01.03.2019

19:23

POSLE LUNINIH SUZA, MARKO JOŠ BRUTALNIJI: Shvatio sam da ćemo da puknemo... AU! KAKVE REČI! OTRESAO JE NAJSTRAŠNIJE!

Rijaliti

POSLE LUNINIH SUZA, MARKO JOŠ BRUTALNIJI: Shvatio sam da ćemo da puknemo... AU! KAKVE REČI! OTRESAO JE NAJSTRAŠNIJE!

Podeli vest

Marko Miljković kao da se već pomirio sa raskidom, pa je kod Drveta mudrosti izjavio kako Luni Đogani ne planira da daje novu šansu. Oni su razgovarali i posle svega izrečenog, Miljković je shvatio da ona nije za ozbiljnu vezu, a onda je i otkrio preko čega ne želi da pređe.

- Raskinuli smo danas i šta da radimo. Imali smo neke nesuglasice. Ne možemo da ispravimo ono što nam smeta. Danas smo pričali, ali ni tad nisam video neki napredak kod nje i da želi sve da reši. Ja imam visok prag tolerancije. Presekao sam sve i rešio da vidim šta tu ne valja. Shvatio sam da dosta toga ne valja i to sam njoj rekao. Ona je sve gurala sve pod tepih. Shvatio sam da ćemo u jednom trenutku samo da puknemo. Nismo mogli da nađemo zajednički jezik, ona je samo ironično klimala glavom. Samo smo se vrteli u krug. Ne vidim drugi izlaz osim raskida - započeo je Marko.

(VIDEO) PRETI JOJ DISKALIFIKACIJA?! Luna RAZLUPALA sve pred sobom, a onda je napisala 6 reči na zidu! Ovo je poruka PRODUKCIJI!

Marko je priznao da je uživao u vezi sa Lunom, ali kaže da joj neće dati drugu šansu. Svestan je di džej iz Brusa da će blogerka ponovo pokušati, ali kako je izjavio, neće ga to nimalo pokolebati.

- Bilo mi je prelepo sa njom, ali sam pitao sebe šta mi je to trebalo. Došao sam do nekih odgovora na koje je ona zaćutala i time mi je sve rekla. Ne vidim da ćemo funkcionisati u budućnosti. Pokušaće ona ponovo, znam to, ali je prešla moj prag tolerancije - zaključio je Miljković.

(VIDEO) LUNA PROLAZI KROZ PAKAO! Đoganijeva ne može da se smiri

(VIDEO) SLOBO, NAMAŽI GUZU! Luna priznala da li bi ponovo bila sa Radanovićem, a onda je Marko imao BRUTALNU PORUKU ZA NJEGA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prle

pre 5 godina

Dok se nije "ispraznio" nije je ni ostavio !!! Muska kurva, ovaj Marko !!! A ni fufica Luna, nista nije bolja !!!!

Rade

pre 5 godina

Ha ha ha, znao sam da će tako biti, zar je mislila da će da je ženi. Nekoliko boda na tuđ teren pa hajd kući. Tako i treba ! ! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija