• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

05.03.2019

16:09

ZERINA HEĆO OTPUTOVALA U SARAJEVO! Trenutno je na klinici!

Rijaliti

ZERINA HEĆO OTPUTOVALA U SARAJEVO! Trenutno je na klinici!

Podeli vest

Bivša Zadrugarka Zerina Hećo napustila je preksinoć rijaliti. Malo pre toga Zerina je ošišala kosu i obrijala glavu pa je tako izazvala šokantne reakcije ukućana

Zbog nedoličnog ponašanja produkcija je nominovala Zerinu za izbacivanje iz šou, a publika je poslušala molbu njene majke koja je apelovala da za njenu ćerku niku ne glasa kao bi uspela da izađe iz rijalitija.

Zerina Hećo je naišla na osudu zbog šišanja, a odmah po odlasku iz Šimanovaca uputila se kod prijateljice u Beogradu gde je prespavala. Sutradan je otišla u Sarajevo odakle je vernim fanovima sada poslala poruku.

- Hvala vam svima na podršci, u Sarajevu sam, obavljam sve moguće pretrage na klinici - napisal je između ostalog Zerina Hećo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora vukasinovic

pre 5 godina

kriza malo zesca metadoni ne pomazu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija