• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

15.03.2019

07:50

ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE VRAĆA U RIJALITI? Imala je samo JEDAN zahtev u ugovoru, Ana i David će poludeti kad vide!

Rijaliti

ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE VRAĆA U RIJALITI? Imala je samo JEDAN zahtev u ugovoru, Ana i David će poludeti kad vide!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić napustila je "Zadrugu" pre manje od tri meseca, kada je na Božić fizički nasrnula na Minu Vrbaški i pesnicom je udarila u glavu

Odmah nakon njenog izlaska njen tadašnji dečko David Dragojević smuvao se sa Anom Korać i time stavio tačku na njihovu dugogodišnju vezu. Njoj je sve to teško pala, te ih je u medijima svakodnevno prozivala na razne načine.

Aleksandra želi ponovo da se vrati u "Zadrugu" kako bi se osvetila Ani i Davidu, ali je u međuvremenu dobila primamljivu ponudu od produkcije "Happy" televizije. Naime, produkcioni tim ponudio je Subotićevoj ogromnu svotu novca kako bi ponovo ušla u "Parove" i samim tim zavrtela priču.

- Neodlučna je u ovom trenutku, jer nije još sigurna šta je najbolje za nju. Dobila je primamljivu ponudu i za jedan i za drugi rijaliti, ali sada je na njoj da odluči šta će učiniti po tom pitanju - govori otvoreno za portal "Alo.rs" izvor blizak Aleksandri i dodaje:

- Zvali su je čelni ljudi "Parova" i ponudili joj odličnu svotu novca, koju bi u kratkom roku mogla da zaradi za sebe i za ćerku. Ponudili su joj specijalan ugovor u kom bi imala sve povlastice u vili u odnosu na druge takmičare. Mogla bi češće da viđa svoju ćerkicu, duže da spava i obavlja privatne pozive kad god poželi. Njen jedini zahtev je bio da joj novac bude isplaćen unapred. Najveći problem je to što su Ana i David u "Zadruzi", a ona pokušava na sve moguće načine da im se osveti. Ako uđe u "Parove" to će biti nemoguće, jer će logično oni biti u "Zadruzi". Uskoro će izabrati jednu od te dve opcije - završio je priču izvor blizak Subotićevoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 5 godina

A da "ukinemo" skole i univerzitete, pa da deca odmah iz zabavista predju u rijaliti programe !!! Sramotno i strasno koliko zaradjuju NEANDERTALCI , ne vaspitana i ne skolovana bagra i sljam ????

djordje anunaki

pre 5 godina

Nikada ne ispravljam krive Drine ali kada se vec pozivas na skolovanje mladih, obrati paznju kod pisanja prideva (neskolovana i nevaspitana) ovako ispadas smesan.

Lana

pre 5 godina

Bravo produkcija jedva čekam da se Sandra vrati ponovo u zadrugu. Pozdrav za informer najbolji časopis.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija