• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

15.03.2019

10:23

JE*EŠ SE ZA PARE! Stanija: Izdala si Kiju, bila si sa Slobom! Ana: Tebe je tukla žena mog prijatelja!

Rijaliti

JE*EŠ SE ZA PARE! Stanija: Izdala si Kiju, bila si sa Slobom! Ana: Tebe je tukla žena mog prijatelja!

Podeli vest

Zadrugari su sinoć kao i svakog četvrtka imali priliku da gledaju snimke i da čuju o sebi neke stvari koje su propustili jer su u tom trenutku nisu nalazili u delu imaginarijuma gde se vodila polemika o njima

Tako je sinoć pušten snimak na kom su Lepi Mića i Stanija Dobrojević koji pričaju loše o Ani Korać. Ana Korać je ustala rešena da prokomentariše njihovu kosntataciju da je prostitutka.

- Nije ona ništa dobila na sudu, nema potrebe da laže ljude. To što priča o meni je nebitno. Ona je za mene drvo, ne vidim je. Mića mi je rekao da su pričali. Ona ne treba da misli da ja ne znam ništa o njoj. Ja te ne diram, nemoj mene da diraš. Ona ne može da preboli Soraju, jer je ona uspešnija od nje - govorila je Ana, a onda se obratila Staniji koja je rekla:

Foto: TV Pink printscreen

- Neke stvari postoje. Za sve ove spomenute imam samo nešto. Nudim ti 50.000 evra da idemo na poligraf, da mi nađete sa dokazima da sam bila u tom smislu sa njima. Za sve ove koji pričaju to za mene, evo nudim to. Godinama sam se slikala gola. Prostituke su zaštićene kao beli medvedi. Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Imaš prepiske svakakve sa onim likom koji više nije živ - govorila je Stanija, a onda je iznervirana Ana ustala i počela da otkrila šokantne detalje:

- Moj prijatelj je oženjen. Ima decu. Viđaš se sa tim čovekom. Taj moj prijatelj. Ne živi ovde. Je*eš se za pare, odličan moj prijatelj. Doviđenja i prijatno, sedi dole. Tukla te žena od mog prijatelja. Kapicu roze si zaboravila. Odakle ti pare da kupiš kola, on ti je kupio. Provaljena si, fejkušo - šokirala je sve Ana Korać.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija