• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet/informer.rs

16.03.2019

12:31

ŠOK ISPOVEST DAVIDOVE MAME! Biljana Dragojević: Anu nikad neću prihvatiti! Loša je i gadi mi se, a moj sin je naivan!

Rijaliti

ŠOK ISPOVEST DAVIDOVE MAME! Biljana Dragojević: Anu nikad neću prihvatiti! Loša je i gadi mi se, a moj sin je naivan!

Podeli vest

Biljana Dragojević neutešna je otkako je Aleksandra Subotić sa ćerkicom Magdalenom napustila njenu kuću u Veterniku

Biljana kaže da ne može da podnese tu prazninu i tišinu sada kada nema deteta da trčkara po sobama, a za sve krivi sadašnju snajku Anu Korać.

 - Ma, Anu Korać ne podosim i tačka! Ne znam šta još o toj osobi mogu da kažem a da već nisam rekla. Ona nam je sve upropastila. Ona i moj naivni sin, koji je poverovao toj ženi koja nema iskrene emocije prema njemu. Meni je mnogo teško što Magdalena više nije sa nama, a za to je kriva Ana. Ona nema obzira ni prema malom detetu, koje je zavolelo Davida i u njemu videlo veliku podršku. Ona je loš čovek i gadi mi se! -  očajna je Bilja.

Dragojevićeva tuguje kao da je izgubila najrođenijeg:

"Mnogo patim za mojom Magdalenom, na nju sam gledala kao na unuku. Sada mi je stan prazan, nema više galame, nema smeha, niti dečjih igrica. To dete mi je priraslo za srce i žao mi je što su nas okolnosti i zli ljudi, kao što je ta Ana, razdvojili. Nadam se da će jednog dana sve doći na svoje. Ne znam šta više da kažem, previše toga se desilo."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NS

pre 5 godina

Bravo za gospodju Biljanu! Nije to bilo obicno zabavljanje, vec zajednicki zivot sa detetom! David je potpuno izgubio kompas i osecaj za druge. Suboticka bas ume da bude naporna, ali je David znao njenu porodicnu situaciju i da to nije moglo da prodje bez posledica za Suboticku, a sada se sve to i jos toga, prenosi na jos jedno neduzno dete. Ima dana, videce gde ce ga odvesti put sa Anom.. gde god, neduzni ispastaju!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija