• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

19.03.2019

14:34

(VIDEO) NE ZNAŠ ŠTA SE DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA! Suzana kukala, pa se prisetila Divne Karleuše!

Rijaliti

(VIDEO) NE ZNAŠ ŠTA SE DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA! Suzana kukala, pa se prisetila Divne Karleuše!

Podeli vest

Prethodne noći Miki Đuričić zvanično je ostavio svoju devojku Suzanu Perović, a pre toga došlo je do brutalne svađe zbog koje je pevačica na kratko završila i u zatvoru

Ona je od ranog jutra bila neraspoložena i tužna, a Stanija Dobrojević joj je odmah prišla kako bi je utešila. Perovićeva se čak prisetila i svoje porodice, a potom ukazala na to da nedostatak kompromisa može da poremeti bilo kakve odnose među ljudima.

- Ja imam dovoljno godina da znam šta je muškarac. Svaki bi da oblikuje ženu po svom kalupu, svaka žena hoće isto, da se ne lažemo. Ali, postoji nešto što se kaže kompromis. Pričam za spoljni svet, ovo ovde me više ne zanima. Kompromis postoji i u ljubavi i u prijateljstvu - počela je Suzana.

- Žena mnogo trpi i mnogo se žrtvuje. Ti si se i te kako menjala - rekla je Stanija.

Pevačica je ostala pri svom stavu da više nikada neće dati šansu svojoj vezi sa Mikijem, a budući da je zbog njega bila često besna i uplakana, ona se dotakla novinarke Divne Karleuše, koja je izgubila život zbog opake bolesti.

- Od sinoć je za mene sve prošlost. Kunem ti se. Stanija, ne znaš me! Ne znaš šta se dešavalo iza zatvorenih vrata, zato kažem da je to prošlost! Sve će ovo proći, ali sve. Ovo je trenutna nervoza i sinoć i preksinoć i unazad. Nedostaje mi Divna. Ja nikad više neću čuti njeno mišljenje, njenu priču. Imala sam žarku želju da odmah odem kod nje kad izađem, bile smo jako bliske. Ona se razbolela, pa se povukla. Tek sad shvatam zašto se odvojila od svih. Uzimalo je to maha. Svaki dan pomislim na nju - prisetila se Suzana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 5 godina

Miki je niko I nista, neradnik. folirant, ljubomoran na svakoga, secam se. njegove bolesne I zloceste ljubomore prema Kiji jer nije htela da bude sa njim. Ali Suzana prednjaci u zloci. Ona je uzas, sramota za sve zene, ja ne mogu verovati da postoji ovakva zena koja bruka svoju decu a mi gledaoci se stidimo umesto nje. Uzas od zene

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija