• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/alo.rs

21.03.2019

20:35

ŠOKIRAĆETE SE! U ZADRUGU ulazi još jedan Đogani sa DVE SUPRUGE I LJUBAVNICOM! Mitrović povlači NEVIĐEN potez!

Rijaliti

ŠOKIRAĆETE SE! U ZADRUGU ulazi još jedan Đogani sa DVE SUPRUGE I LJUBAVNICOM! Mitrović povlači NEVIĐEN potez!

Podeli vest

Rijaliti "Zadruga" svakodnevno pravi šou program koji gledaoci sa nestrpljenjem prate preko malih ekrana. Kako žele da odu korak dalje oni su spremni na novi potez

Željko Mitrović želi da napravi ključni potez. Kako su Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 i Dina Galorini napustili "Parove", on ih sada želi u svom ružičastom jatu. Prvenstveno zbog toga što se njih dvoje povezuju kao kontroverzni par, a sa druge strane njemu je stric Gagi Đogani, te će biti zanimljivo gledati njega i Lunu zajedno u rijalitiju.

(VIDEO) MA, KAKVE KREME... MARKO OTKOČIO LUNU! Pozvao je na zajedničko tuširanje - U trenutku zaboravila na bolove!

Željko Mitrović želi da napravi ključni potez. Kako su Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 i Dina Galorini napustili "Parove", on ih sada želi u svom ružičastom jatu.

Prvenstveno zbog toga što se njih dvoje povezuju kao kontroverzni par, a sa druge strane njemu je stric Gagi Đogani, te će biti zanimljivo gledati njega i Lunu zajedno u rijalitiju.

Foto: Printscreen (YouTube)

Baki B3

Interesantno je da njegova bivša žena podržava navodnu vezu sa Dinom, dok naravno sadašnja supruga to sve osporava. Ovu takoreći "četvorku" bilo bi zanimljivo posmatrati kraj malih ekrana, te će sa sigurnošću naći svoje mesto u "Zadruzi" -  završio je priču za portal "Alo.rs" izvor blizak produkciji.

Podsetimo, Baki i Dina ugovorm su vezani za rijaliti program "Parovi" u kojem su učestvovali do pre manje od mesec dana. Galorinijeva je zbog lošeg zdravstvenog stanja izašla iz vile na lečenje, dok je Baki zbog raznih okolnosti koje su mu se dogodilo u privatnom životu morao da napusti istoimeni rijaliti.

Da li će se ipak ovaj kontroverzni par vratiti u "Parove" ili će njihova nova stanica biti "Zadruga", ostaje da vidimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moravka

pre 5 godina

AKO JE OVO ISTINA ONDA TOTALNI PROMASAJ ,BAKI NIJE POPULARAN,OD CELE FAMILIJE JEDINO BI DJOLE MOGAO DA NAPRAVI GLEDANOST ALI,ON JE OZBILJAN,

ivan

pre 5 godina

Zeljko zeli da napravi kljucni potez.... Hahaha... to je tacno zato sto tu zadrugu i moja keva orestala da gleda a zeljko rekao da nece vise biti mesta za rijaliti u prime tajmu... ako niste razumeli to znaci da se debelo zajebao sa zadrugom 2. sad pokusava bar nesto da spase pa uvodi sve neke stare takmicare vadi ih iz naftalina al ne ide batice... da napravis dobar rialiti treba mozga a ne sve kopirati iz prosle sezone... svevisto ljudi 90% isti, fore iste... Stvarno ste ocekivali da imate gledanost... haha... toliko kolko ste pametni... kad je mojoj kevi postalo dosadno znaci katastrofa... neide na silu batice... jbg... sad obrisite post kao i obicno da neko slucajno ne procita istinu... ?

Ljubica

pre 5 godina

Bolje da se ubijemo nego njih da gledamo. Željko ih sve preuzima... Kopira kao kad loši djaci prepisuju zadatke od drugih

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija