• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2019

07:33

(VIDEO) MIKI NAPUSTIO ZADRUGU! Izvini, Željko molim te, ali ja ne mogu više...

Rijaliti

(VIDEO) MIKI NAPUSTIO ZADRUGU! Izvini, Željko molim te, ali ja ne mogu više...

Podeli vest

U toku emisije "Pretres sa Milanom Miloševićem" sinoć je pokrenuta priča o tome ko se od zadrugarski bavi prostitucijom

Naime, tokom rasprave Miki Đuričić se bunio što većina zadrugara laže. Bio je iznerviram i zbog lošeg odnosa sa Suzanom Perović, te je izjavio da ne može više i da napušta rijaliti.

- Izvini Željko, molim te, ali ja ne mogu više. Izlazim i ne mogu ovo više da podnesem - rekao je Miki, a nakon toga se izgubio iza vrata Bele kuće i posle ga nije bilo za stolom u toku pregleda.

Da li je Miki zaista napustio Zadrugu i otišao i ovoga puta ostaje da vidimo.

(VIDEO) VIŠE SU JAJA OLUPALE O GU*ICU, NEGO U TIGANJ! Miki opleo po zadrugarkama, a onda otkrio kako zavodi i koliko je žena voleo - JEDNU I PO?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lilihip

pre 5 godina

Veličate ovog prikrivenog mrzitelja srba. Kad se u Zad.1 posvadjao s Banetom je rekao "to su ti srbijanci, I TREBA DA SE ODCEPIMO OD SRBIJE (misli na pokrajinu Vojvodinu).

rr

pre 5 godina

dogovorio se da ne upstate vise seks sa suzanom a on izlazi...svi vi koji prikazujete zadrugu i parove i tako trujete Srbe i Srbiju na svoju decu navalcite losu karmu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija