• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

26.03.2019

17:54

(VIDEO) MARKO PRED MILIONIMA GLEDALACA PRIZNAO: Luna neće MOĆI DA SE DRUŽI S GASTOZOM!

Rijaliti

(VIDEO) MARKO PRED MILIONIMA GLEDALACA PRIZNAO: Luna neće MOĆI DA SE DRUŽI S GASTOZOM!

Podeli vest

Veliki šef organizovao je još jedno suđenje u Beloj kući. Ovog puta je Luna Đogani tužila svog dečka Marka Miljkovića jer joj je zabranio da komunicira sa svojim bivšim momcima nakon izlaska sa velelepnog imanja

Sudija Snežana Ilić dobila je slučaj, te je tužilji i tuženom dala uvodnu reč, kako to inače biva.

Foto: Printscreen TV Pink

- Zabranio mi je da imam kontakt sa bivšim momcima kada izađemo napolje, što je logično, jer bih i ja njemu to isto zabranila. Ja dosta puta u svađi kažem da on misli da je pametniji od mene, jer nekad misli da može više od mene i što kaže da je uvek u pravu. Marko ima taj problem da kaže da je pogrešio, pa se uvek svede na to da sam ja kriva. Smatram da je to donekle ispravno, zato što da nije lepo da komuniciraš sa osobom sa kojom si imao nešto više - izjasnila se Luna.

Foto: Printscreen TV Pink

- Ja nikome nisam zabranio, nego sam rekao da neće moći da se druže. Na Gastoza sam mislio, jer su bili priajtelji. Nekada u nekim stvari i te kako sam iskusniji od nje i namazaniji, ali ne mislim da sam pametniji od nje. Ali priznajem da sam ipak kriv, pa želim da prihvatim najblažu moguću kaznu. Spreman sam na sve da priznam krivicu - progovorio je Marko. 

GASTOZ VEČERAS ULAZI U ZADRUGU! Haos u najavi, svi čekaju da vide KAKO ĆE LUNA I MARKO REAGOVATI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mm

pre 5 godina

Luna je devojka koju ne mozes uslovljavati pogotovo tako javno.Sto neko rece onda on ne bi razgovarao sa pola Beograda..Ja mislim da ova veza nece opstati ni do kraja zadruge.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija