• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

26.03.2019

20:01

(FOTO) GASTOZ PRED ULAZAK U ZADRUGU PRIZNAO: Poludeću ako me Luna iskulira zbog Marka!

Rijaliti

(FOTO) GASTOZ PRED ULAZAK U ZADRUGU PRIZNAO: Poludeću ako me Luna iskulira zbog Marka!

Podeli vest

Prašinu u javnosti podiglo je priznanje učesnice "Zadruge" Lune Đogani da je bila intimna s Nenadom Marinkovićem Gastozom, za kojeg je dugo, uprkos spekulacijama da su zajedno, tvrdila da su samo prijatelji. To je šokiralo javnost, ali i njenog sadašnjeg dečka Marka Miljkovića, koji joj je jasno stavio do znanja da ne želi da mu devojka bude u kontaktu sa bivšim dečkom. Marinković je bio šokiran zbog svega što je Luna rekla i istakao da joj to nije trebalo

- Luna previše priča stvari koje generalno ne bi trebalo uopšte da iznosi. Kada se već nije ugrizla za jezik pa prećutala koliko smo bili intimni, trebalo je da iznese celu priču do kraja. Možda će time biti bolji odnos Marka i nje, ali mora da zna da je iskrenost noseći deo veze. Marko je znao i ranije, osećao je ako ništa drugo. Nije bilo potrebe da se priča na sva zvona pred milionskim auditorijumom. To je već njena stvar, na kraju krajeva šta me briga, što se i mešam - kaže Gastoz, koji će večeras, zajedno sa Jasnom Milenković Jami, ući u "Zadrugu", gde će na žurki koja je na programu uživo odmah posle "Amidži šoua" zabavljati zadrugare.

(VIDEO) MARKO PRED MILIONIMA GLEDALACA PRIZNAO: Luna neće MOĆI DA SE DRUŽI S GASTOZOM!

 

Foto: printscreen youtube

- Ulazimo večeras da ispromovišemo novu pesmu i da napravimo haos, biće ludnica to mogu da obećam. Luni i Marku ću se najnormalnije javiti, bilo bi ljudski da se lepo pozdravimo. Ako Luna ne bude želela jer joj je Marko zabranio da ima bilo kakav odnos sa mnom, poludeću. Luna i ja se ne znamo od juče, prošli smo mnogo lepih, a i ružnih stvari zajedno. Ako njena sreća i odnos zavisi od toga da li će se meni javiti ili ne, ne mora nikad da se javi. Želim joj svu sreću jer smatram da je posle svega zaslužuje - izjavio je Gastoz samo nekoliko sati pre večerašnjeg ulaska.

Foto: pink.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora vukasinovic

pre 5 godina

luna voli obrezane kao i neobrazane.ali gale je marka a francuski kabriolet nosi i nosice do smrti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija