• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

29.03.2019

19:23

(VIDEO) IMAMO NOVU TRUDNICU U ZADRUZI?! Ukućanka u DRUGOM STANJU, Marijana sve OTRKILA!

Rijaliti

(VIDEO) IMAMO NOVU TRUDNICU U ZADRUZI?! Ukućanka u DRUGOM STANJU, Marijana sve OTRKILA!

Podeli vest

Razgovor između Marijane Zonjić i Marka Stolića o Rebeki Popović bio je tema sledećeg video-priloga. Tokom razgovora sa Stolićem, Marijana mu je poručila da više neće prilaziti Popovićevoj.

- Stvarno mi jeste bilo žao, jer sam čula da je plakala. Nisam verovala u njihovu ljubav, ali ni posle ovih video-klipova takođe ne verujem - izjavila je Marijana.

- Šta reći? Devojka priča kao da se ona sprda sa nekim. Realno, sa njom se cela "Zadruga" sprda - započela je Rebeka, ali ju je Marijana prekinula.

- Problem je, jer se ne zna da li si trudna ili nisi, da li te je dečko napunio ili nije - odbrusila joj je Zonjićeva.

(VIDEO) OTKRIVENA BRUTALNA TAJNA DRAGANE MITAR I PAVLA JOVANOVIĆA! Čekali su bebu, a onda se DOGODILO NEŠTO STRAŠNO?! Lepi Mića REŠIO DA SVE KAŽE!

- Devojka ima potrebu da pravi dramu na fejk način. Nema potrebe da se ti mešaš da li sam ja trudna ili nisam. Nisam joj nijednom prišla, to je laž - dodala je Rebeka.


U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija