• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer

29.03.2019

22:30

ŠOKANTAN PREOKRET! PAVLE IMA SNIMAK SA DRAGANOM MITAR! VRIŠTALA JE... Potpuno LUDILO u Zadruzi - OVO VIŠE NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI!

Rijaliti

ŠOKANTAN PREOKRET! PAVLE IMA SNIMAK SA DRAGANOM MITAR! VRIŠTALA JE... Potpuno LUDILO u Zadruzi - OVO VIŠE NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI!

Podeli vest

Pavle Jovanović je provodio vreme u društvu Stanije Dobrojević i Zorice Marković. Pričali su o raznim temama a onda su se uhvatili ljubavi. Pavle je odlučio da sa njima dvema podeli ljubavnu priču koju je imao sa bivšom modelsicom Draganom Mitar

Naime, Pavle je započeo priču o tome kada je počeo da se viđa sa Draganom.

- On je živeo sa ćerkama, a ona je živela u Stepi.

U sred priče ga je prekinula Dragana i počela da vrišti na njega. Zapretila mu je da slučajno ne priča o njenom suprugu Siniši Dragutinoviću:

- Ostavi ti mog muža, ne vadiš ga iz usta.

Potom ga je optužila da ogovara i da je nebitan kao čovek:

- Prvi si ovde počeo da ga spominješ. Od sad te puštam da ti k*njaš, neću ti ništa reći. Tebi da je bila bitna devojka, ti ne bi ušao u "Zadrugu".

 

(VIDEO) OTKRIVENA BRUTALNA TAJNA DRAGANE MITAR I PAVLA JOVANOVIĆA! Čekali su bebu, a onda se DOGODILO NEŠTO STRAŠNO?! Lepi Mića REŠIO DA SVE KAŽE!

Potom mu je rekla da je između njih dvoje gotovo i da se otkači od nje:

- Nisam ja trčala za tobom, ja sam ovde prva ušla. Ušao si ovde sa nekom brigom o meni. Shvati da si odj*ban. Nisi bio više tema mog života. Sjaši sa mene, najaši na svoju devojku. Ma teraj se bre u p*čku materinu.

 

(VIDEO) MILOJKO IZBAČEN! Ova ukućanka ga bez milosti isterala, Milijana nije mogla ništa da uradi!

Pavle joj nije ostao dužan:

- Sram te bilo, kuneš se u dete, a lažeš! Smrdljivko jedna. Ne spominjem te.

 

(FOTO) ŽESTOK SEKS REBEKE I PETRUĆIJA! Tresao se krevet, sve prštalo do STRASTI!

Ona je nastavila da ga vređa:

- Ti si moj najveći transfer blama. Teraj se od mene.

 

MILIJANA I MILOJKO ŽELE DA IZAĐU IZ PAROVA?! Za sve je kriv seks pred kamerama!

Kad je otišla Pavle je nastavio da Zorici i Staniji priča o Dragani:

- Ona je ovde drugačija osoba. Mislio sam da ćemo imati korektan odnos. Mi smo se videli u julu i ona je došla i poljubila me pred drugom i imam snimljen razgovor kad mi se izvinjavala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija