• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.04.2019

07:51

(VIDEO) LJUBA BRUTALNO SASULA ALEKSANDRI: Ne dao vam Bog da rodite ovakvo dete, ovo je najveće zlo!

Rijaliti

(VIDEO) LJUBA BRUTALNO SASULA ALEKSANDRI: Ne dao vam Bog da rodite ovakvo dete, ovo je najveće zlo!

Podeli vest

Učesnici Zadruge okupili su se za crnim stolom kako bi saznali ko će od njih biti potrčko, a ko omiljena ličnost

Aleksandra je ispričala kako je Ljuba na sve načine spajala sa imućnim muškarcima, pa čak i dok je bila u emotivnoj vezi sa Davidom Dragojevićem. Ljuba je to teško podnela, pa je uplakana izašla iz kuće.

- Znaš šta Miki, ja ću nju da ubijem. Kako može tako da kaže? Ona je stvorenje koje gazi leševe. Ja ako krenem da pričam ubiće nekog. Neka ide sve preko mojih leđa. Zlo sam rodila. J*bo mi pas mater - govorila je Ljuba u suzama, pa se vratila u Belu kuću:

Ja sebe ne poštujem, jer dopuštam da mi ovo rade. Ja sam sebi rodila zlo. Ovo je moj najveći neprijatelj na svetu, ovo je najveća kazna na svetu. Ja sam majka, strašno. Ne mogu više da je slušam kako laže. Miki mi je rekao da si ti osoba koja gazi leševe. Od 12 godine se takmičiš sa mnom. Kad sam htela da te vodim kod psihijatra, ti si oduvek bila predmet socijalne službe, postoje dokazi da si emotivno na nivou deteta od 10 godina. Ti veruješ svima slepo. To ti radiš. Trčiš za lažnim obećanjima - iskreno je rekla Ljuba, a onda je ustala Aleksandra:

- Radila si milion i pet stvari. Pričala da sam sa Tigrom u jednoj redakciji govorila kako imaš snimak. Konstantno me je spajala sa nekim imućnim momcima, pa čak i kada sam bila u vezi. Svi znaju o kome pričam - govorila je Aleksandra, a David je potvrdio njenu priču.

Ljuba je na kraju napustila Belu kuću i emisiju skroz u suzama jer nije mogla više da podnese šta se dešava.

Ljuba se potom vrlo brzo vratila, pa nastavila:

- Ne dao vam bog da rodite ovakvo dete. Ovo je najveće zlo. Ti si osoba koja gazi leševe. Ti me mrziš, od 12 godine mi praviš probleme -  nastavila je Ljuba.

 

MILIJANA PRIZNAJE DA JOJ MILOJKO NIJE PRVI STARAC! Volela sam još jednog dedu, terala sam ga da se razvede!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija