• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S. - A. M.

02.04.2019

23:42

DAVID TVRDI DA STARLETA IMA PLAN KAKO DA OSVOJI 50.000 EVRA! Aleksandra Subotić kopira Kiju da bi pobedila! KIJA ODGOVORILA: Ona ni u snu neće biti kao ja!

Rijaliti

DAVID TVRDI DA STARLETA IMA PLAN KAKO DA OSVOJI 50.000 EVRA! Aleksandra Subotić kopira Kiju da bi pobedila! KIJA ODGOVORILA: Ona ni u snu neće biti kao ja!

Podeli vest

David Dragojević kaže da njegova bivša verenica Aleksandra Subotić glumi žrtvu i oponaša Kristinu Kockar kako bi pobedila u "Zadruzi 2"

David Dragojević tvrdi da njegova bivša verenica Aleksandra Subotić kopira Kiju Kockar kako bi pobedila u "Zadruzi 2"! Bivši fudbaler, koji je u rijalitiju javno prevario svoju devojku sa Anom Korać, optužio je starletu da glumi žrtvu i oponaša Kiju.

Kockareva je prošle godine osvojila 50.000 evra u prvoj sezoni rijalitija jer ju je narod podržao nakon što se njen muž Sloba Radanović švalerisao sa Lunom Đogani, a sada Subotićka prepisuje taj scenario, smatra Dragojević.

Odvratniji od Slobe i Lune

Vidim da su zapravo David i Ana veoma slični Slobi i Luni. Čak su mi i odvratniji
Kija Kockar

- Aleksandra glumi žrtvu! Kopira Kiju da bi pobedila - rekao je David, a s njim je bila saglasna Luna:

- Ona je nova Kija!

Različite priče

Aleksandra je bila očajna zbog ovih optužbi, vikala je da to nije tačno i briznula u plač. U ovu priču za Informer su se uključili i glavni akteri prve "Zadruge" - Kija i Sloba.

Foto: Dejan Živančević

 

Fanovi mu platili verenički prsten

Foto: Informer DN

 

Aleksandra tvrdi da su njeni fanovi dali Davidu pare da joj kupi verenički prsten, a on se pravdao kako to nije istina:
- Lažeš! Kada si dobila 20.000 evra, ja ni dinara nisam uzeo.

- Aleksandra mene ne može da kopira, naše priče su različite! Mene, bre, ne može niko da imitira - kaže Kockareva i dodaje:

Sandra, budi kao Kija

Žao mi je Aleksandre, ona treba da se ugleda na Kiju koja se izdigla iz situacije. Sve je stoički podnela
Sloba Radanović

- Vidim da su zapravo David i Ana veoma slični Slobi i Luni. Čak su mi i odvratniji. Luna ima veliku sreću što je napokon neko odvratniji od nje, a to je u ovom slučaju Ana. Kad je Aleksandra ušla, David i Ana joj nisu pružili ruku. A ovaj moj (Sloba, prim. aut.) morao je da pita ljubavnicu da li sme da mi pruži ruku, ali je to ipak učinio. Da nije, otkinula bih mu ruku, pa bih je sama sebi pružila!

David gluplji od Slobe

Foto: Zoran Sinko

Kija ističe da Subotićka ne treba da se trudi da je kopira:

- Ona treba da bude mnogo gora od mene. Kada bih mogla da vratim vreme, bila bih mnogo oštrija prema Slobi i Luni. Znam samo da je David gluplji od Slobodana. Ma glup je kao Luna!

 

(VIDEO) BOLJE ĆUTI, INAČE ĆU TE SAHRANITI! Ljuba obelodanila nove detalje o SVOJOJ ĆERKI! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

 

Radanović, s druge strane, smatra da Aleksandri treba da bude uzor njegova bivša supruga:

Karađorđu opet zapalili štalu

Foto: pink.rs

Aleksandrinom ocu Karađorđu Subotiću ponovo su zapalili štalu u Vinči. Ovaj incident dogodio se juče oko podneva, kada su nepoznati počinioci podmetnuli požar na Karađorđevom imanju, koji je vrlo brzo ugašen. Aleksandrinom ocu su već tri puta bacali bombu na automobil, a prošle godine su mu takođe zapalili štalu. On je za sve optužio Aleksandra Čabarkapu, koji je njegovoj tada maloletnoj ćerki napravio dete.

- Žao mi je Aleksandre, ona treba da se ugleda na Kiju koja se izdigla iz situacije. Sve je stoički podnela. Davida ne poznajem, ali čini mi se da se sve spontano desilo. Mada, ja sam poslednji koji ima prava nekog da savetuje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 5 godina

Ova Kija ni u snu ne moze biti Aleksandra.Kija i ona su crni i tv u boji. Kija sivi mis nevidljiv a Aleksandra raskosne lepote.Par kila viska ne znace nista.Jednostavno prelepa mlada zena.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija