• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2019

07:34

(VIDEO) DAVID PREKINUO PROGRAM! Uleteo u studio tokom emitovanja uživo i urlao na Aleksandru!

Rijaliti

(VIDEO) DAVID PREKINUO PROGRAM! Uleteo u studio tokom emitovanja uživo i urlao na Aleksandru!

Podeli vest

U toku radio emisije "Amnezija" nastala je pometnja u "Zadruzi" i to odmah nakon pesme "Dobrodošla moja bivša"

Kao i svake srede, u "Zadruzi" se održava radio emisija "Amnezija". Voditelji Bora Santana i Bane Čolak ugostili su Aleksandru Subotić, koja se nedavno vratila u rijaliti.

Ona je govorila o svom odnosu sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem, koji je pre mesec dana započeo novu vezu sa starletom Anom Korać.

- Iskreno, razočarana sam u jednu ruku, a u drugu sam i srećna. Imala sam priliku da ostavim svog bivšeg partnera samog, a da nemam bilo kakav uticaj. Videli smo šta je uradio, hvala Bogu da su mi se otvorile oči. Baš sam u neku ruku i zahvalna. Počela sam loše da se osećam kada mu je dolazila u krevet. Počela sam loše da se osećam dok sam bila napolju, bila sam u lošem psihičkom stanju. U jednom trenutku je Marija to prenela Davidu. Povraćala sam, bilo mi je loše. Zahvaljujem se Davidovoj mami što mi se našla kad mi je bilo najgore. Ujutru sam se budila sa stresom, tako sam i legla. To mi je bio jako tužan period u životu - započela je Aleksandra.

Sve detalje njenog izlaganja možete poslušati u videu ispod, a onda se desilo nešto potpuno neočekivano.

David koji je slušao sve njene reči i redovno dobacivao komentare, više nije mogao da izdrži, te je upao u studio i prekinuo program.

- Dobar dan, vanredna situacija. Ovo je devojka kojoj je sada tek proradio inat. Sve što sam ja nekada pričao, ona tek sada radi. Dok sam joj ja govorio, nije me slušala, a evo kakva je sada. Pričao sam je da se smiri i da ne gubi honorar zbog deteta, ne mogu da slušam više ovo. Posle krivi mene - urlao je on, a Subotićeva se samo smejala.

Nakon što je napustio emisiju, ona je rekla da joj nije jasno zašto se on uopšte obazire na njene reči, ako mu nije stalo.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija