• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

07.04.2019

17:56

TOTALNI HAOS U ZADRUZI! David hteo da bije Aleksandru, dobio novčanu kaznu i završio u zatvoru!

Rijaliti

TOTALNI HAOS U ZADRUZI! David hteo da bije Aleksandru, dobio novčanu kaznu i završio u zatvoru!

Podeli vest

Danas su učesnici "Zadruge" dobili priliku da se prisete nekih od najlepših uspomena iz svog života, a snimci koji su dočarali sve lepe trenutke iz života Davida Dragojevića izazvali su pravi haos u Beloj kući

Naime, zadrugar je brzo otpočeo raspravu sa svojom bivšom devojkom Aleksandrom Subotić, koja je bila jedna od glavnih akterki pomenutih snimaka. Zbog njihove svađe orila se Bela kuća!

(VIDEO) SEKSI DO BOLA! Aleksandra Subotić se skinula gola, sevnula joj savršena zadnjica!

Ubrzo je usledila prava drama, kada je David pokušao da nasrne na Aleksandru, zbog čega je kažnjen dvonedeljnim honorarom, a potom hitno prebačen u zatvor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JaPaja

pre 5 godina

Ja sam bio u Ameriku, pa kad sam dosao iz Amerike, bio sam u Ameriku, bio sam u Ameriku, bio sam u Ameriku, bio sam u Ameriku, bio sam u Ameriku, bio sam u Ameriku, bio sam u Ameriku, bio sam u Ameriku, bio sam u Ameriku. Baron Minhauzen bi mu pozavideo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija