• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

08.04.2019

08:18

(VIDEO) DA IZGINU ZBOG PICE! Lepi Mića brutalno vređao Karađorđa, Aleksandra branila oca, reagovalo obezbeđenje!

Rijaliti

(VIDEO) DA IZGINU ZBOG PICE! Lepi Mića brutalno vređao Karađorđa, Aleksandra branila oca, reagovalo obezbeđenje!

Podeli vest

Zbog uspešno završene "Igre istine" zadrugari su kao nagradu od velikog šefa dobili nekoliko paketa pice koju su trebali da podele. Kako nisu uspeli da nađu način da ravnopravno podele, došlo je do svađe, a zamalo i tuče među zadrugarima

Lepi Mića je bio besan kada je saznao da je parče pice uzeo Karađorđe Subotić, pa ga je obasipao uvredama, ne znajući da je on istu vratio. 

- J*bem li vam majku svima u p*čku. J*bem te u usta! S*so ljudska, p*čka ti materina. Ja ti j*bem roditelje, majku. Klošarčino jedna smrdljiva, ti si ovde našao nekome da otimaš picu - urlao je Mića na Karađorđa.

Foto: Printscreen TV Pink

- Nije on uzeo podvođaču matori. Klošari jedni! Nije on uzeo, a vi ste klošari što ga napadate. Pitajte Mikija da je vratio parče pice - branila je Aleksandra svog oca. 

U svađu se umešao i Bora Santana koji je vređao Karađorđa smatrajući da je on uzeo picu. 

- J*baću mater onome ko je ukrao picu. P*pišam mu se na grob - vikao je Bora.

Foto: Printscreen TV Pink

Tenzija u Beloj kući je rasla iz minuta u minut, a kulminirala je žestokim okršajem Karađorđa i Lepog Miće koji su zamalo nasrnuli jedan na drugog. Videvši to, Aleksandra je uzela i bacila picu na pod zbog čega ju je Mića gurnuo u spavaću sobu i zbog toga je završio u zatvoru. 

Foto: Printscreen TV Pink

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do većeg okršaja i držalo situaciju pod kontrolom. 

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 5 godina

ako mu predje preko ovih uvreda Karadjordje da uzme 2m konopa i o drvo mudrosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija